Share your Care Fonds

Het Share your Care Fonds ondersteunt lotgenoten die getroffen worden door borstkanker en helpt hen tijdens de moeilijkste periode van hun leven.

Ik denk aan je!

Via een fijne attentie, een verrassing, of een weekendje weg proberen we ervoor te zorgen dat lotgenoten even hun zorgen kunnen vergeten. Elke lotgenoot verdient dat extra duwtje in de rug, een gebaar dat laat voelen dat ze er niet alleen voor staat. Jij kunt ook een zetje geven!

Hoe iemand verrassen via dit fonds?

Het Share your Care Fonds maakt het mogelijk om jouw mama, zus, vriendin, collega, kennis ... een duwtje in de rug te geven. Zo laat je aan hem of haar weten dat men er niet alleen voor staat. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kostprijs, alles wordt door het fonds geregeld.

Per mail (febe@think-pink.be) kun je ons alle gegevens van jouw kandidaat bezorgen. Vertel ons ook in maximum 10 zinnen waarom hij of zij een attentie verdient. Laat ons weten welke attentie uit de lijst perfect bij jouw kandidaat past. Je mag ons je verhaal en alle nodige gegevens ook via de post bezorgen: Think Pink vzw, Sint-Pietersmolenstraat 23, 8000 Brugge.

Lijst met mogelijke attenties
Verwenreis voor lotgenoten en hun vriendinnen

Van 5 tot 12 september 2024 organiseert Think Pink samen met  vzw Intersoc een verwenreis voor lotgenoten en hun vriendinnen in het prachtige Zinal (Zwitserland). Wil je er even tussenuit met iemand die je nauw aan het hart ligt? Het Share your Care Fonds van Think Pink legt met veel plezier 100 euro bij voor elke lotgenoot die intekent voor een 7-daagse me-time vakantie. 

Verwenreis naar Zinal