Het online festival 'Yoga for Think Pink' is terug!

In de aanloop van 21 juni - International Yoga Day - slaan we opnieuw de handen in elkaar met Decathlon voor het online yogafestival 'Yoga for Think Pink'. Samen brengen we van 14 tot 21 juni gepassioneerde yoga-instructeurs uit alle uithoeken van het land bij elkaar. Het resultaat: een gevarieerde line-up van 32 yogalessen toegankelijk voor beginners, maar evengoed uitdagend voor de meer gevorderde yogi's en yogini's.

Lees meer

‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: onze nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest

Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in op de uitnodiging van de overheid voor een gratis screeningsmammografie. Dat cijfer ligt ver onder de Europese aanbevelingen. Daarom lanceren wij de campagne ‘Wie zorgt voor jouw borsten?’ in Brussel en Wallonië. Het doel: zoveel mogelijk vrouwen tussen 50 en 69 jaar overtuigen om deel te nemen aan de borstkankerscreening van de overheid.

Lees meer

Think Pink on the Move

Think Pink on the Move is het nieuwste coronaproof eventconcept van Think Pink. Trek je loop- of wandelschoenen aan of spring op de fiets en beleef een onvergetelijke dag met vrienden of familie op een van onze Think Pink on the Move-startlocaties. Je geniet met al wie je lief is van een sportieve uitdaging in een prachtige omgeving en ontdekt nieuwe, onbewandelde paden. Het belooft een wondermooi avontuur te worden, een dag die je niet snel zal vergeten. Bovendien geven jij en je vrienden, familie of collega’s zo samen een sterk signaal: wij geven borstkanker geen kans!

Lees meer