Think Pink on the Move: binnenkort in jouw buurt!

Think Pink on the Move is het nieuwste coronaproof eventconcept van Think Pink. Trek je loop- of wandelschoenen aan of spring op de fiets en beleef een onvergetelijke dag met vrienden of familie op een van onze Think Pink on the Move-startlocaties. Je geniet met al wie je lief is van een sportieve uitdaging in een prachtige omgeving en ontdekt nieuwe, onbewandelde paden. Het belooft een wondermooi avontuur te worden, een dag die je niet snel zal vergeten. Bovendien geven jij en je vrienden, familie of collega’s zo samen een sterk signaal: wij geven borstkanker geen kans!

Lees meer

‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: onze nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest

Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in op de uitnodiging van de overheid voor een gratis screeningsmammografie. Dat cijfer ligt ver onder de Europese aanbevelingen. Daarom lanceren wij de campagne ‘Wie zorgt voor jouw borsten?’ in Brussel en Wallonië. Het doel: zoveel mogelijk vrouwen tussen 50 en 69 jaar overtuigen om deel te nemen aan de borstkankerscreening van de overheid.

Lees meer

Schrijf je in voor Race for the Cure® 2021 en toon jouw steun aan alle lotgenoten

Van 26 september tot 10 oktober 2021 organiseren wij in samenwerking met Think Pink Europe de Race for the Cure®. Dit jaarlijkse evenement is de aftrap van 'oktober = borstkankermaand'. Het is het grootste sportevenement in strijd tegen borstkanker in Europa. De Race for the Cure® brengt lotgenoten, hun familie, vrienden en sympathisanten samen voor een 3 km lange wandeling of 5 km lange loop. Doe jij ook mee?

Lees meer