Schrijf je in voor Race for the Cure® 2021 en toon jouw steun aan alle lotgenoten

Van 26 september tot 10 oktober 2021 organiseren wij in samenwerking met Think Pink Europe de Race for the Cure®. Dit jaarlijkse evenement is de aftrap van 'oktober = borstkankermaand'. Het is het grootste sportevenement in strijd tegen borstkanker in Europa. De Race for the Cure® brengt lotgenoten, hun familie, vrienden en sympathisanten samen voor een 3 km lange wandeling of 5 km lange loop. Doe jij ook mee?

Lees meer

Lintjescampagne 2021: doe mee en maak het verschil!

In ons land wordt nog steeds 1 vrouw op 8 getroffen door borstkanker. In 2018 kregen 10.905 vrouwen en 104 mannen de diagnose. Dat vinden wij onaanvaardbaar. Met onze jaarlijkse lintjescampagne sensibiliseren we rond het belang van zelfonderzoek en tijdige screening en steken we iedereen die door de ziekte wordt getroffen een hart onder de riem. Doe jij ook mee? Adopteer snel jouw lintjesbox en steun de strijd tegen borstkanker. Wij rekenen op jou!

Lees meer

Alles over leven met en na borstkanker: een must-read

Naar aanleiding van de internationale borstkankermaand oktober lanceren we het boek ‘Alles over leven met en na borstkanker’. Het zit boordevol praktische informatie en is een must-read voor iedereen die met borstkanker in aanraking komt. De authentieke en herkenbare verhalen zijn een hart onder de riem voor lotgenoten en hun omgeving.

Lees meer