Update evenementen lente 2020

Naar aanleiding van de coronacrisis zijn we genoodzaakt om al onze evenementen af te gelasten tot en met 1 juni 2020. Enkel voor de verwenreis naar Zinal (30/5-6/6) en de Walk for Think Pink Challenge (30/5-6/6) wachten we nog op info van onze medeorganisatoren.

Lees meer

Doe mee aan onze virtuele actie en word lid van de Think Pink-pop-up

Think Pink blijft ook tijdens de coronacrisis de strijd tegen borstkanker aangaan. De vele afgelastingen vroegen om een alternatief dat aansluit bij onze missie. Daarom openen we nu een virtuele pop-up, een exclusieve Facebookgroep waarin leden bij elkaar komen voor een gezellig online samenzijn. Dagelijks vind je er interessante info over 7 centrale thema’s: lopen, fietsen, wandelen, yoga, psychologie, gezonde voeding en knutsel- en spelletjestips. In onze pop-upgroep leg je nieuwe contacten en moedigen we elkaar aan om van op afstand toch ‘samen’ aan onze conditie te werken en fysiek en mentaal fit te blijven.

Lees meer

Coronamaatregelen en borstkanker: wat is er relevant voor jou?

Ongetwijfeld vernam je in het nieuws dat alle ziekenhuizen in ons land alle niet-dringende consultaties, onderzoeken en ingrepen opgeschorten voor onbepaalde duur om te anticiperen op een mogelijke toename van het aantal coronabesmettingen. Chemotherapie en andere dringende en noodzakelijke consultaties, onderzoeken en ingrepen gaan gewoon door.

Lees meer