Think Pink on the Move: binnenkort in jouw buurt!

Think Pink on the Move is het nieuwste coronaproof eventconcept van Think Pink. Trek je loop- of wandelschoenen aan of spring op de fiets en beleef een onvergetelijke dag met vrienden of familie op een van onze Think Pink on the Move-startlocaties. Je geniet met al wie je lief is van een sportieve uitdaging in een prachtige omgeving en ontdekt nieuwe, onbewandelde paden. Het belooft een wondermooi avontuur te worden, een dag die je niet snel zal vergeten. Bovendien geven jij en je vrienden, familie of collega’s zo samen een sterk signaal: wij geven borstkanker geen kans!

Lees meer

PROMO! Tussen 50 en 60 % korting op al onze comfortmaskers

Vakantieplannen? Mondmaskers blijven deze zomer de norm. Daarom doen wij een speciale zomeractie: tussen 50 en 60 % korting op alle Think Pink-comfortmaskers! Bestel snel jouw favoriete design.

Lees meer

‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: onze nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest

Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in op de uitnodiging van de overheid voor een gratis screeningsmammografie. Dat cijfer ligt ver onder de Europese aanbevelingen. Daarom lanceren wij de campagne ‘Wie zorgt voor jouw borsten?’ in Brussel en Wallonië. Het doel: zoveel mogelijk vrouwen tussen 50 en 69 jaar overtuigen om deel te nemen aan de borstkankerscreening van de overheid.

Lees meer