‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: onze nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest

Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in op de uitnodiging van de overheid voor een gratis screeningsmammografie. Dat cijfer ligt ver onder de Europese aanbevelingen. Daarom lanceren wij de campagne ‘Wie zorgt voor jouw borsten?’ in Brussel en Wallonië. Het doel: zoveel mogelijk vrouwen tussen 50 en 69 jaar overtuigen om deel te nemen aan de borstkankerscreening van de overheid.

Lees meer

Naar een terugbetaling voor hoofdhuid- en handvoetkoeling: jouw stem telt!

Wij hebben jou nodig! Think Pink en UZ Leuven willen, samen met de zorgsector en zoveel mogelijk lotgenoten en sympathisanten, een oproep doen aan het RIZIV en de Belgische mutualiteiten voor een terugbetaling voor hoofdhuid- en handvoetkoeling bij chemotherapie.

Lees meer

Ontdek de Think Pink-box, een eerstehulpkit bij borstkanker

Op deze 8 maart, Internationale Vrouwendag, lanceren we de Think Pink-box voor lotgenoten. Een idee waar ons team jarenlang op heeft gebroed. Elke lotgenoot die de diagnose borstkanker krijgt in een erkende borstkliniek in ons land zal deze gratis ontvangen. De Think Pink-box bundelt alle nuttige, praktische en medische informatie over borstkanker en biedt lotgenoten een steun en houvast tijdens een van de moeilijkste momenten in hun leven.

Lees meer