Heb jij last van warmteopwellingen sinds je met antihormoon- en/of chemotherapie begonnen bent?

Je bent niet alleen! Warmteopwellingen kunnen heel onaangenaam zijn en een grote impact op jouw levenskwaliteit hebben. Wij willen jou informeren over veilige oplossingen en we vinden het belangrijk dat je erover kunt praten met jouw arts. Daarom zijn we heel trots op ons nieuwe partnership met Sérélys. Dit voedingssupplement kan de oplossing zijn voor jouw warmteopwellingen.

Lees meer

Lymfoedeem: welke kosten worden terugbetaald?

Ongeveer 1 op 5 lotgenoten die borstkanker overleven, krijgt te maken met lymfoedeem. Lymfoedeem is een zwelling die optreedt omdat overtollig lymfevocht niet meer goed wordt afgevoerd en zich zodoende opstapelt. Bij lotgenoten komt het vooral voor rond de hand, arm, schouder, borst en romp. Veel lotgenoten weten niet dat ze recht hebben op terugbetalingen voor de behandeling van lymfoedeem. Daarom maakten we voor jou een handig overzicht.

Lees meer

Wanneer kun jij als lotgenoot je vaccinatie tegen het coronavirus krijgen?

De overheid wil de kwetsbaarste mensen in ons land eerst vaccineren. Ook mensen die een hoger risico lopen op blootstelling aan het virus behoren tot de prioriteit. Voor de vaccinatie tegen het coronavirus wordt met prioriteitsniveaus gewerkt. We maakten een overzichtelijke lijst specifiek voor lotgenoten.

Lees meer