Think Pink helpt nieuwe borstkankerbehandeling door te breken

Dankzij donaties en fondsenwervingsacties konden wij de afgelopen jaren onderzoek naar een revolutionaire radiotherapiebehandeling bij borstkanker steunen. De nieuwe techniek kan jaarlijks tot 20 levens redden én zware hartaanvallen of longkankersymptomen bij tot wel 100 patiënten helpen voorkomen. Crawlbuikbestraling is een feit. Wij willen ons blijven inzetten voor deze revolutionaire behandeling. Daarom financieren we de komende twee jaar de opleidingen voor zorgpersoneel in Belgische radiotherapiecentra.

Lees meer

Best Pink Wishes

Bedankt dat jij er voor ons was in 2021. Dankzij jou mochten wij opnieuw 365 dagen lang schrijven aan ons roze verhaal. 365 dagen gevuld met hoop, solidariteit en warmte.

Lees meer

Alles over leven met en na borstkanker: een must-read

Naar aanleiding van de internationale borstkankermaand oktober lanceren we het boek ‘Alles over leven met en na borstkanker’. Het zit boordevol praktische informatie en is een must-read voor iedereen die met borstkanker in aanraking komt. De authentieke en herkenbare verhalen zijn een hart onder de riem voor lotgenoten en hun omgeving.

Lees meer