Bied steun en houvast

Iedere dag krijgen 31 vrouwen in België een bericht dat de grond onder hun voeten wegslaat. Een diagnose. Borstkanker. Ook mannen. 1 op de 100 lotgenoten is een man. Met onze Think Pink-box willen we lotgenoten steun en houvast bieden. Help ons dit project verderzetten. Sms daarom PINK naar 4666 en schenk zo 1 euro. Een klein gebaar dat een wereld van verschil maakt.

Lees meer

Ontdek de nieuwe kersttruien op onze webshop

Doe jij mee aan Foute Kersttruiendag met Think Pink op vrijdag 17 december en ben je nog op zoek naar een outfit? Neem een kijkje op onze webshop en kies je favoriete foute kersttrui.

Lees meer

Lintjescampagne 2021: doe mee en maak het verschil!

In ons land wordt nog steeds 1 vrouw op 8 getroffen door borstkanker. In 2018 kregen 10.905 vrouwen en 104 mannen de diagnose. Dat vinden wij onaanvaardbaar. Met onze jaarlijkse lintjescampagne sensibiliseren we rond het belang van borstbewustzijn en tijdige screening en steken we iedereen die door de ziekte wordt getroffen een hart onder de riem. Doe jij ook mee? Adopteer jouw lintjesbox en steun de strijd tegen borstkanker. Wij rekenen op jou! Op het einde van de campagne mag je de opbrengst storten op rekeningnummer BE57 0015 7587 5235.

Lees meer