Het online festival 'Yoga for Think Pink' is terug!

In de aanloop van 21 juni - International Yoga Day - slaan we opnieuw de handen in elkaar met Decathlon voor het online yogafestival 'Yoga for Think Pink'. Samen brengen we van 14 tot 21 juni gepassioneerde yoga-instructeurs uit alle uithoeken van het land bij elkaar. Het resultaat: een gevarieerde line-up van 32 yogalessen toegankelijk voor beginners, maar evengoed uitdagend voor de meer gevorderde yogi's en yogini's.

Lees meer

‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: onze nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest

Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in op de uitnodiging van de overheid voor een gratis screeningsmammografie. Dat cijfer ligt ver onder de Europese aanbevelingen. Daarom lanceren wij de campagne ‘Wie zorgt voor jouw borsten?’ in Brussel en Wallonië. Het doel: zoveel mogelijk vrouwen tussen 50 en 69 jaar overtuigen om deel te nemen aan de borstkankerscreening van de overheid.

Lees meer

Schrijf je in voor Race for the Cure® 2021 en toon jouw steun aan alle lotgenoten

Van 26 september tot 10 oktober 2021 organiseren wij in samenwerking met Think Pink Europe de Race for the Cure®. Dit jaarlijkse evenement is de aftrap van 'oktober = borstkankermaand'. Het is het grootste sportevenement in strijd tegen borstkanker in Europa. De Race for the Cure® brengt lotgenoten, hun familie, vrienden en sympathisanten samen voor een 3 km lange wandeling of 5 km lange loop. Doe jij ook mee?

Lees meer