Ontdek de Think Pink-box, een eerstehulpkit bij borstkanker

Op deze 8 maart, Internationale Vrouwendag, lanceren we de Think Pink-box voor lotgenoten. Een idee waar ons team jarenlang op heeft gebroed. Elke lotgenoot die de diagnose borstkanker krijgt in een erkende borstkliniek in ons land zal deze gratis ontvangen. De Think Pink-box bundelt alle nuttige, praktische en medische informatie over borstkanker en biedt lotgenoten een steun en houvast tijdens een van de moeilijkste momenten in hun leven.

Lees meer

Heb jij last van warmteopwellingen sinds je met antihormoon- en/of chemotherapie begonnen bent?

Je bent niet alleen! Warmteopwellingen kunnen heel onaangenaam zijn en een grote impact op jouw levenskwaliteit hebben. Wij willen jou informeren over veilige oplossingen en we vinden het belangrijk dat je erover kunt praten met jouw arts. Daarom zijn we heel trots op ons nieuwe partnership met Sérélys. Dit voedingssupplement kan de oplossing zijn voor jouw warmteopwellingen.

Lees meer

Lymfoedeem: welke kosten worden terugbetaald?

Ongeveer 1 op 5 lotgenoten die borstkanker overleven, krijgt te maken met lymfoedeem. Lymfoedeem is een zwelling die optreedt omdat overtollig lymfevocht niet meer goed wordt afgevoerd en zich zodoende opstapelt. Bij lotgenoten komt het vooral voor rond de hand, arm, schouder, borst en romp. Veel lotgenoten weten niet dat ze recht hebben op terugbetalingen voor de behandeling van lymfoedeem. Daarom maakten we voor jou een handig overzicht.

Lees meer