Lintjescampagne 2021: doe mee en maak het verschil!

In ons land wordt nog steeds 1 vrouw op 8 getroffen door borstkanker. In 2018 kregen 10.905 vrouwen en 104 mannen de diagnose. Dat vinden wij onaanvaardbaar. Met onze jaarlijkse lintjescampagne sensibiliseren we rond het belang van borstbewustzijn en tijdige screening en steken we iedereen die door de ziekte wordt getroffen een hart onder de riem. Doe jij ook mee? Adopteer jouw lintjesbox en steun de strijd tegen borstkanker. Wij rekenen op jou! Op het einde van de campagne mag je de opbrengst storten op rekeningnummer BE57 0015 7587 5235.

Lees meer

Alles over leven met en na borstkanker: een must-read

Naar aanleiding van de internationale borstkankermaand oktober lanceren we het boek ‘Alles over leven met en na borstkanker’. Het zit boordevol praktische informatie en is een must-read voor iedereen die met borstkanker in aanraking komt. De authentieke en herkenbare verhalen zijn een hart onder de riem voor lotgenoten en hun omgeving.

Lees meer

‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: onze nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest

Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in op de uitnodiging van de overheid voor een gratis screeningsmammografie. Dat cijfer ligt ver onder de Europese aanbevelingen. Daarom lanceren wij de campagne ‘Wie zorgt voor jouw borsten?’ in Brussel en Wallonië. Het doel: zoveel mogelijk vrouwen tussen 50 en 69 jaar overtuigen om deel te nemen aan de borstkankerscreening van de overheid.

Lees meer