Doe mee met Pink Friday samen met Payconiq by Bancontact

Samen met Payconiq by Bancontact toveren wij Black Friday om in Pink Friday op vrijdag 26 november. Op die speciale dag zijn alle Payconiq-transacties gratis voor Payconiq-handelaars en gaat er 5 cent per Payconiq-transactie naar de strijd tegen borstkanker. Doe jij ook mee?

Lees meer

Lintjescampagne 2021: doe mee en maak het verschil!

In ons land wordt nog steeds 1 vrouw op 8 getroffen door borstkanker. In 2018 kregen 10.905 vrouwen en 104 mannen de diagnose. Dat vinden wij onaanvaardbaar. Met onze jaarlijkse lintjescampagne sensibiliseren we rond het belang van borstbewustzijn en tijdige screening en steken we iedereen die door de ziekte wordt getroffen een hart onder de riem. Doe jij ook mee? Adopteer jouw lintjesbox en steun de strijd tegen borstkanker. Wij rekenen op jou! Op het einde van de campagne mag je de opbrengst storten op rekeningnummer BE57 0015 7587 5235.

Lees meer

Steun Think Pink met je SuperPlus-punten van Delhaize

Delhaize is al jaren partner van Think Pink, een samenwerking waar we fier op zijn! Vanaf deze maand kun jij ons supermakkelijk steunen via de SuperPlus-punten. Klaar voor een mooi gebaar?

Lees meer