02/04/2024

Geef om haar : schenk je paardenstaart aan Think Pink!

Haarverlies is een van de meest ingrijpende ervaringen voor mensen met borstkanker. Deze periode is veel meer dan alleen een fysieke transformatie. Het is een emotionele en psychologische weg die niet altijd makkelijk te bewandelen is. 

In 2008 richtte Think Pink het Geef om Haar Fonds op om steun te bieden aan mensen die getroffen zijn door borstkanker en het financieel moeilijk hebben bij de aankoop van een pruik of mutsje.

Als donateur of kapper kun je deelnemen aan de Geef om Haar campagne en iets concreet betekenen voor onze lotgenoten.

KNIP JE STAART EN STEUN ONZE LOTGENOTEN

Je haar doneren is een prachtig gebaar van vrijgevigheid en een tastbaar teken van solidariteit voor iedereen die door een behandeling jammer genoeg hun haar heeft verloren. Of je haar nu blond, bruin, grijs, zwart, rood, gekleurd is, krullend of steil, alle donaties zijn welkom! De enige voorwaarde: je haar moet minstens 30 cm lang zijn en gezond.

Als je je staart opstuurt naar Think Pink, help je mensen die getroffen zijn door de ziekte en het financieel moeilijk hebben om een pruik of mutsje te kopen.

Je kunt op verschillende manieren helpen: maak een afspraak bij een van onze deelnemende kappers of ga naar je vaste kapper en draag jouw steentje bij!

Hoe doneer je een perfecte paardenstraat?
FINANCIËLE STEUN VOOR DE AANKOOP VAN EEN PRUIK OF MUTSJE

Iedereen die getroffen is door borstkanker heeft recht op ondersteuning op de weg naar herstel. Dankzij het Geef om Haar Fonds staat Think Pink lotgenoten bij die het financieel moeilijk hebben bij de aankoop van een pruik of mutsje. Daarvoor werken we samen met de sociale diensten van de ziekenhuizen. Een waardevolle ondersteuning tijdens een ontzettend moeilijke periode in het leven van lotgenoten.

Als je het financieel iets moeilijker hebt, kun je via het Geef om Haar Fonds van Think Pink een tussenkomst van 200 euro voor de aankoop van een pruik of een mutsje van onze partner Love Charlie ter waarde van 69 euro aanvragen. Dit is een extra bijdrage bovenop de 180 euro die je van je mutualiteit ontvangt. 

Hoe doe je een beroep op het Geef om Haar Fonds?
DEELNEMEN ALS KAPPER

Deel een beetje van je tijd en talent en maak een groot verschil voor iemand die het momenteel iets moeilijker heeft. Jouw gebaar van vrijgevigheid en solidariteit zal een grote hulp zijn om hun identiteit en vertrouwen terug te winnen.

Wil jij ook lid worden van deze enthousiaste, roze kappersfamilie en lotgenoten een duwtje in de rug geven? Neem dan vandaag nog contact met ons op via geefomhaar@think-pink.be. We bezorgen je dan alle informatie en voorwaarden.

Met elke haardonatie tonen we meer dan ooit onze steun en hoop voor lotgenoten. Samen staan we sterker!