09/09/2022

Organiseer je eigen actie in de strijd tegen borstkanker

Ben je particulier, handelaar of heb je een eigen bedrijf? Werk je in een school? Ben je lid van een sportclub of een jeugdbeweging? Zet een actie op touw, sensibiliseer jouw omgeving rond borstkanker en steun Think Pink. Elk idee is welkom en de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een beetje creativiteit en inventiviteit zet jij een superactie op poten. Wij zijn alvast fan van jouw idee! 

Wat denk je ervan om een sportief evenement, soiree, afterworkdrink of concert te organiseren? Taartjes of cupcakes verkopen? Een gesponsorde wandeltocht organiseren met jongeren? Als zelfstandige, bepaalde producten in de kijker zetten en een deel van de verkoop aan Think Pink schenken? 

Dankzij jouw ideeën en de ingezamelde fondsen kunnen wij onze steunprojecten voor lotgenoten verderzetten en nieuwe initiatieven opstarten. 

Wij steunen jou en je actie!

Jouw actie komt in de kijker dankzij je persoonlijke actiepagina op onze website. Jij stuurt ons een korte omschrijving van je actie, de praktische info en eventueel ook jouw logo. Wij plaatsen alles voor jou online. 

Het ingezamelde bedrag wordt direct op de actiepagina gestort zodat iedereen op de voet kan volgen hoe het bedrag stijgt. 

Heb je geen precies project in gedachten, maar wil je je wel inzetten voor de strijd tegen borstkanker? Geen zorgen! We kijken ernaar uit om samen met jou op zoek te gaan naar een initiatief dat bij jou past. 

Superhard bedankt voor jouw vindingrijkheid, initiatief, enthousiasme, vrijgevigheid en solidariteit. Samen staan we sterk in de strijd tegen borstkanker!

Ik wil een actie organiseren voor Think Pink
Inspiratie en tips bij de organisatie van je actie