Praktische informatie

Veelgestelde vragen
Wanneer vindt de Race for the Cure plaats?

De Race for the Cure® vindt dit jaar plaats tussen zaterdag 24 september en maandag 31 oktober 2022. 

Tot wanneer kan je inschrijven?

Inschrijven voor de Race for the Cure® kan tot maandag 31 oktober 2022.

Let op: een laattijdige registratie garandeert niet dat je het officiële Race for the Cure® T-shirt nog ontvangt.

Hoeveel kost deelname aan de Race for the Cure?

Inschrijven kost 15 euro per persoon (inclusief het officiële Race for the Cure® T-shirt). Kinderen kunnen gratis deelnemen. Als kinderen een T-shirt willen, moet er wel ingeschreven worden tegen 15 euro.

Ik ben ingeschreven. Wordt mijn T-shirt opgestuurd?

Als je je eigen parcours en team samenstelt, dan worden om logistieke redenen alle T-shirts naar de Team Captain opgestuurd.

Wie aan een nationaal of lokaal event deelneemt, kan zijn T-shirt ter plaatse ophalen. Dit T-shirt wordt dus niet per post opgestuurd. 

Waarom zijn er roze en witte T-shirts?

De roze T-shirts zijn exclusief voor lotgenoten. Alle andere deelnemers ontvangen een wit T-shirt. Overal ter wereld staat de Race for the Cure® garant voor eenzelfde beeld van eenheid en solidariteit.

Mag ik mijn hond meenemen tijdens de wandeling?

Dit hangt af van de specifieke race waaraan je deelneemt. Dit kan gecheckt op de editiepagina van elke race (www.raceforthecure.be).

Is het parcours toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Deze info is te vinden op de pagina van de specifieke race waaraan je deelneemt.. Ga naar https://www.raceforthecure.eu/nl/Races/. 

Zijn tijdsregistratie en borstnummers voorzien?

Elke deelnemer krijgt een uniek startnummer. Je kan er een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Jouw startnummer kan worden gepersonaliseerd op www.raceforthecure.eu en kan worden afgedrukt nadat je het bestand hebt gedownload. 

De Race for the Cure® is een event dat bewegen wil aanmoedigen én de aandacht vestigen op de strijd tegen borstkanker. Tijden worden dan ook niet geregistreerd. Het betreft een event dat open staat voor iedereen, ongeacht de conditie.  

Kan ik fondsen werven?

Fondsen werven moet in principe niet, maar het is natuurlijk altijd welkom. Geef je je deelname graag een extra boost? Maak dan je eigen actiepagina aan via www.think-pink.be/nl/acties. Klik op de knop ‘Organiseer je eigen actie’ en bedenk een leuke manier om centjes in te zamelen.

Schreef je in als team? Dan kun je via je teampagina fondsen inzamelen. Contacteer ons via info@raceforthecure.be voor meer informatie.

Waar vind ik mijn registratie terug?

Om je individuele of teamregistratie terug te vinden, klik je op deze link https://www.raceforthecure.eu/nl/Races/ en kiest je ‘Teams’ of ‘Individuele registraties’. Zodra je bent ingelogd op het Think Pink Europe-platform, kan je  ‘je team beheren’ en alle nodige informatie terugvinden.  

Waar vind ik alle praktische info?

Alle praktische info is te vinden op de Think Pink-website www.think-pink.be of op het Race for the Cure-platform www.raceforthecure.eu.

Ik maak deel uit van een team, hoe verloopt de betaling?

Bij inschrijving kan onmiddellijk worden betaald. 

Verkeerde maat van T-shirt?

Ik heb een bepaalde maat gekozen voor mijn T-shirt gekozen maar mijn T-shirt blijkt te groot of te klein. Helaas is het voor de organisatie niet mogelijk om T-shirts om te wisselen.

Houd er rekening mee dat de T-shirts eerder klein uitvallen.