Team

Heidi Vansevenant

Think Pink is gegroeid uit mijn ervaringen als kankerpatiënte. In september 2000 werd de ziekte vastgesteld: schildklierkanker. De tumor werd verwijderd, maar de uitzaaiingen in de lymfebanen blijven. Ik besloot mijn kracht en energie te bundelen om iets voor lotgenoten te doen. Zo werd vzw Think Pink op 21 september 2007 geboren, met de financiële steun van Samsung Mobile. Door de jaren heen kon ik het verhaal uitbouwen tot een positieve preventiecampagne met een duidelijke boodschap: geef borstkanker geen kans. Vanuit die gedachte willen we mensen steun bieden tijdens een moeilijke periode in hun leven. Ziek zijn is zwaar, weet ik. En zelfs als je beter wordt, blijven er vraagtekens in je hoofd. Het gaat niet over, maar toch is er een leven met en na de ziekte mogelijk. Dat leven heet voor mij Think Pink. Zo wil ik lotgenoten met borstkanker dag na dag de moed geven om door te gaan.

Ophélie Mouton

Ik leerde Think Pink kennen toen ik als fotograaf de verwenreis voor lotgenoten en hun vriendinnen naar Zinal begeleidde. Het enthousiasme en de gedrevenheid van de organisatie en haar medewerkers werkten aanstekelijk. Toen ik een vacature zag verschijnen, heb ik direct gesolliciteerd. Je elke dag mogen inzetten voor een goed doel en het gevoel hebben dat wat je doet echt een verschil maakt, is het leukste wat er is.

Marie-Adélaïde Defourny

Ik ben trots dat ik deel uitmaak van het Think Pink-team, waar ik met mijn kennis en ervaring de schouders zet onder de strijd tegen borstkanker. Ik zet alles op alles voor een beter begrip van de ziekte, en ik wil warme steun bieden aan lotgenoten. We moeten borstkanker onder de aandacht blijven brengen bij iedereen, bij de overheid en in de maatschappij. Zo kan iedereen zijn steentje bijdragen om borstkanker geen kans meer te geven.

Elisa Vandewiele

Werken in een warme organisatie zoals Think Pink, omringd door fijne collega’s en behulpzame vrijwilligers geeft mij veel voldoening. Net zoals hen wil ik mijn steentje bijdragen aan talrijke projecten en zo de strijd tegen borstkanker steunen. Als event manager wil ik graag lotgenoten en hun familieleden en Think Pink-sympathisanten warm maken voor talrijke (sport)initiatieven, waarbij bewegen en ontspannen centraal staan. Want samen bewegen is belangrijk!

Marieke Versavel

Na mijn studies, wilde ik altijd sportevenementen organiseren. Toen ik de vacature bij Think Pink zag verschijnen, twijfelde ik dan ook geen seconde. Sportevenementen organiseren in de non-profitsector, is voor mij een droomcombinatie! Daarom zet ik mij 100 % in om deze prachtige initiatieven te ondersteunen en mensen warm te maken om te bewegen. Want bewegen vermindert de kans op borstkanker!

Siel Vanden Abeele

Think Pink is een prachtige organisatie die dagelijks werkt voor lotgenoten en hun families. Het feit dat ik deel kan uitmaken van dit team als evenement manager, die prachtige (sportieve) initiatieven organiseert, is een eer voor mij. Ik heb zelf een cursus event management gevolgd, dus ik hoop dat ik mijn ervaring kan gebruiken om onze acties en evenementen te helpen vergroten en promoten.

Tiffany Bulteau

Omdat iedereen wel iemand kent die borstkanker heeft of gehad heeft, is het voor mij een eer om mij dagelijks in te zetten voor de strijd tegen borstkanker. Via mijn expertise wil ik evenementen organiseren zoals de Race for the Cure die de bewustwording rond borstkanker vergroten. Mijn doel: het negatieve van de ziekte omzetten in een positief verhaal. Ik wil lotgenoten steunen en informeren en ook andere vrouwen wijzen op het belang van borstbewustzijn en van het bevolkingsonderzoek. Zo geven we borstkanker samen geen kans!

Joke Carlier

Als communicatieverantwoordelijke zet ik heel graag mijn schouders onder de sterke missie van Think Pink: borstkanker geen kans meer geven. Want iedereen kent een mama, oma, tante, zus, dochter of vriendin die de strijd met de ziekte moet aangaan. Ook ik. En hen wil ik steunen met teksten die onze boodschap uitdragen, evenementen in de verf zetten en warme verhalen van lotgenotes en hun omgeving delen.

Febe Vandamme

Het is voor mij een eer om te werken voor een organisatie als Think Pink. Ik vind het fantastisch om mijn capaciteiten dagelijks in te zetten om de strijd voor vrouwen met borstkanker net iets makkelijker te maken. Via gerichte communicatie met een positieve insteek probeer ik mensen te sensibiliseren en te informeren en hen te steunen. Ik zet ook met veel plezier mijn schouders onder het Geef om Haar project van Think Pink.

Sabine Devolder

Onder het motto 'stilstaan is achteruitgaan' mocht ik kennismaken met Think Pink en vond ik er dezelfde visie terug. Think Pink is een organisatie in beweging. Think Pink staat voor een ideaal dat heel veel mensen delen. Er wordt hard gewerkt aan oplossingen. Het succes van elke organisatie is voor een groot deel afhankelijk van de motivatie en inzet van de mensen die er werken en zich er dagelijks voor inzetten. En dat zit bij Think Pink meer dan goed.

Didier Vuylsteker

Juni 2005 was een maand waarin mijn leven ongewenst een serieuze wending zou krijgen. Vanaf dan was (borst)kanker een thema in het leven van mijn vrouw en mij. Vanaf dan is de strijd tegen deze ziekte een deel van ons leven geworden. Dit hebben we al op veel verschillende manieren gedaan en nu mag ik de strijd verderzetten in een echt gestructureerd team. Bij Think Pink kunnen we met een groep gemotiveerde medewerkers heel veel bereiken. En ik ben blij om vanaf nu mijn bijdrage in deze strijd zo te kunnen verderzetten.