Team

Heidi Vansevenant

Think Pink is gegroeid uit mijn ervaringen als kankerpatiënte. In september 2000 werd de ziekte vastgesteld: schildklierkanker. De tumor werd verwijderd, maar de uitzaaiingen in de lymfebanen blijven. Ik besloot mijn kracht en energie te bundelen om iets voor lotgenoten te doen. Zo werd vzw Think Pink op 21 september 2007 geboren, met de financiële steun van Samsung Mobile.Door de jaren heen kon ik het verhaal uitbouwen tot een positieve preventiecampagne met een duidelijke boodschap: geef borstkanker geen kans. Vanuit die gedachte willen we mensen steun bieden tijdens een moeilijke periode in hun leven. Ziek zijn is zwaar, weet ik. En zelfs als je beter wordt, blijven er vraagtekens in je hoofd. Het gaat niet over, maar toch is er een leven met en na de ziekte mogelijk. Dat leven heet voor mij Think Pink. Zo wil ik lotgenoten met borstkanker dag na dag de moed geven om door te gaan.

Tiffany Bulteau

Omdat iedereen wel iemand kent die borstkanker heeft of gehad heeft, is het voor mij een eer om mij dagelijks in te zetten voor de strijd tegen borstkanker. Via mijn expertise wil ik evenementen organiseren zoals de Race for the Cure die de bewustwording rond borstkanker vergroten. Mijn doel: het negatieve van de ziekte omzetten in een positief verhaal. Ik wil lotgenoten steunen en informeren en ook andere vrouwen wijzen op het belang van borstbewustzijn en van het bevolkingsonderzoek. Zo geven we borstkanker samen geen kans!

Sandrine Debroux

Ieder van ons heeft een energievoorraad klaar om aangeboord te worden voor het realiseren van specifieke projecten. Persoonlijk en omdat ik in mijn eigen leven helaas geconfronteerd werd met enkele pijnlijke verhalen, was het me duidelijk geworden dat ik me 100 % moest inzetten voor zij die moeilijke momenten doormaken. Mij ten volle gooien in het informeren, sensibiliseren en organiseren van evenementen, mij inzetten om moed, hoop en kracht te geven aan lotgenoten en hun families: dat is mijn nieuwe missie! Ik geloof er meer dan ooit in voor ieder van jullie!

Maité Carlier

Iedereen heeft een persoonlijk verhaal. Ook ik heb een speciale reden waarom ik graag bij Think Pink wilde werken. Vorige zomer maakte ik kennis met de organisatie als jobstudente, vanaf februari kreeg ik bij Think Pink veel mooie kansen tijdens mijn stage en sinds midden juni werk ik hier als marketing medewerkster. Je elke dag mogen inzetten voor een goed doel en het gevoel hebben dat je een verschil maakt, geeft me veel voldoening.

Ik hoop dat de borstkankercampagne ieder jaar weer een stukje succesvoller wordt. Ik ga volledig op in elk nieuw project en dan mijn bijdrage leveren, dat voelt goed. Het is toch net wat anders dan een doorsneeberoep. Bij Think Pink hangt een positieve sfeer en wordt er hard gewerkt met veel passie. Samen gaan we de strijd tegen borstkanker aan!

Géraldine Bonnevie

Sabine Devolder

Onder het motto 'stilstaan is achteruitgaan' mocht ik kennismaken met Think Pink en vond ik er dezelfde visie terug. Think Pink is een organisatie in beweging. Think Pink staat voor een ideaal dat heel veel mensen delen. Er wordt hard gewerkt aan oplossingen. Het succes van elke organisatie is voor een groot deel afhankelijk van de motivatie en inzet van de mensen die er werken en zich er dagelijks voor inzetten. En dat zit bij Think Pink meer dan goed.

Febe Vandamme

Het is voor mij een eer om te werken voor een organisatie als Think Pink. Ik vind het fantastisch om mijn capaciteiten dagelijks in te zetten om de strijd voor vrouwen met borstkanker net iets makkelijker te maken. Via gerichte communicatie met een positieve insteek probeer ik mensen te sensibiliseren en te informeren en hen te steunen.

Randal Vandewynckele

Anca Vanpeborgh

Inès Moray

Paulien Gekiere

Rosalie Schallon

Stéphanie Boydens

Veerle Standaert

Veerle Vandeveire