Geef om Haar Fonds

Veel lotgenoten verliezen tijdens hun behandeling hun haar en willen ervoor kiezen om een pruik te kopen. Dankzij het Geef om Haar Fonds staat Think Pink lotgenoten bij die het financieel moeilijk hebben voor de aankoop van een pruik. Daarvoor werken we samen met de sociale diensten van de ziekenhuizen. Een mooie ondersteuning tijdens een ontzettend moeilijke periode van hun leven.

Wie kan een beroep doen op het Geef om Haar Fonds?

Lotgenoten met een netto-inkomen van maximum € 1.500 per maand als alleenstaande of maximum € 2.000 als gezin hebben recht op tussenkomst van het Geef om Haar Fonds.

Stap naar de sociale dienst van je ziekenhuis en vul samen het formulier in. Dat heeft elke sociale dienst liggen. Think Pink stort binnen de week € 200 rechtstreeks op jouw rekening, zodat je het bedrag meteen ter beschikking hebt. Achteraf bezorg je ons een kopie van de factuur van je pruik als bewijsstuk.

Knip je staart

Vrouwen (en mannen) roepen we op om hun staart te knippen. Die haren worden verkocht en gebruikt om pruiken te maken. Met de opbrengst en de steun via enkele evenementen kan het Geef om Haar Fonds permanent € 200 voor de aankoop van pruiken terugbetalen.

Sinds de start van de actie in 2008 werden intussen meer dan 5.000 vrouwen financieel geholpen.

Doneer je haar

Het is het hele jaar door mogelijk je staart (met een minimumlengte van 30 cm) te doneren. Vraag via deze link je speciale enveloppe aan waarmee je gratis een paardenstaart opstuurt. Of ga langs bij één van de vele kappers die meewerken: ze schenken je gratis een nieuwe coupe!