Neem deel

Race for the Cure®

Op 27 september 2020 vindt de Race for the Cure® plaats in Antwerpen, Namen en Charleroi. De week nadien, op 4 oktober 2020 organiseren we een vierde Race in Brussel. Tijdens de Race for the Cure® verschijnen tienduizenden deelnemers tegelijk aan de start om 3 km te wandelen of 6 km te lopen. Samen geven we over het hele land zo hetzelfde signaal: geef borstkanker geen kans. 

Schrijf je individueel in

Individueel inschrijven kost je € 15. Kinderen tot 10 jaar nemen gratis deel. Voor elke betalende deelnemer is een T-shirt inbegrepen. Bij inschrijving geef je de gewenste T-shirtmaat op. Deze kan je dan afhalen aan de inschrijvingsstand na vertoon van je ticket (digitaal/papier).

Goed om te weten: wie vooraf inschrijft, wint tijd aan de inschrijvingsstand. Maar inschrijven op de dag zelf kan ook voor € 17,50! 

 

Samen sterker: neem als team deel aan de Race for the Cure®

Motiveer je graag vrienden, familie, buren of collega’s om samen deel te nemen? En is minstens 10 teamleden verzamelen voor jou een koud kunstje? Schrijf je dan in als Team Captain! Jij kiest een flitsende teamnaam, en overtuigt daarna iedereen om je heen om zich bij jouw team aan te sluiten. Deelnemen als team is extra voordelig, want je betaalt slechts € 12 per deelname. Jullie T-shirts liggen in één pakket klaar aan de inschrijvingsstand, waardoor je tijd wint. En voor teams vanaf 50 personen voorzien wij een tent of ruimte waar de t-shirt zullen klaarliggen, die je kunt aankleden en die jullie uitvalsbasis wordt tijdens de Race for the Cure®.

De Race for the Cure® is het perfecte evenement om deel te nemen met jouw bedrijf, vereniging of familie. Twijfel niet langer en schrijf je vandaag in!

 

Teamleden ronselen doe je zo

  • Verspreid onze officiële Save the Date via jouw kanalen
  • Vraag onze flyers en affiches en deel ze massaal uit in je netwerk.
  • Nodig een van onze medewerkers uit om uitleg te geven over de Race for the Cure® aan jouw bedrijf of organisatie via info@raceforthecure.be.

 

Van zodra je je team aangemaakt hebt, kunnen teamleden zichzelf aan je groep toevoegen via een teamcode. Jij hoeft alleen een mailtje te sturen met de groepscode en jouw rekeningnummer naar potentiële teamleden. Je kunt via die weg uiteraard ook zelf mensen aan je groep toevoegen. Vraag de handleiding met gedetailleerde info via info@raceforthecure.be.

Als je de groep afsluit, schrijf jij het volledige inschrijvingsbedrag over naar Think Pink.

Twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in!

Klik hier om je individueel of in team in te schrijven. Kies de stad waar je wenst deel te nemen aan de Race for the Cure® en volg de stappen in het rechter-keuzemenu. 

Word vrijwilliger

 Alle hulp is welkom! Iets voor jou? Vul dan als de bliksem het vrijwilligersformulier in.