Neem deel

Race for the Cure®

Van zaterdag 24 september tot maandag 31 oktober 2022, tijdens Oktober Borstkankermaand, tonen we samen met tienduizenden mensen onze steun voor de strijd tegen borstkanker. 

Welke afstanden zijn mogelijk?

De Race for the Cure® omvat wandel- of loopafstanden van 3 en 5 km. Wie dat wenst, kan natuurlijk voor een langere afstand kiezen. 

Hoe verloopt de Race for the Cure® dit jaar?

Dit jaar kan je op 3 verschillende manieren deelnemen: 

Optie 1: Doe mee aan een nationale Race for the Cure®, georganiseerd door Think Pink. Ga naar de homepage en schrijf je in voor de Race for the Cure® van je keuze. Je kan dit als team of individueel doen.
Optie 2: Doe mee aan een lokale Race for the Cure®, georganiseerd door bijvoorbeeld een stad bij jou in de buurt. Je kan kiezen om individueel of als team deel te nemen.
Optie 3: Op afstand, individueel of in teamverband, met je vrienden of collega's: je stelt je team samen, je bepaalt zelf de datum en de route van je wandeling of loopje. Je kiest voor een individuele deelname of deelname in een groep met familie, vrienden of collega's.

Hoeveel kost mijn inschrijving?

Inschrijven kost 15 euro per persoon (inclusief T-shirt). Het officiële Race for the Cure® T-shirt is in de inschrijving inbegrepen. Het is dus belangrijk dat je bij de online inschrijving de juiste maat van je T-shirt meegeeft. De maat van het T-shirt is indicatief en hangt af van de beschikbare voorraad.

Kinderen kunnen gratis deelnemen aan het event. Willen ze eveneens een T-shirt, dan is inschrijven aan 15 euro noodzakelijk.

Jouw T-shirt voor de Race for the Cure®

De roze T-shirts zijn exclusief voor mensen die getroffen zijn door borstkanker. Alle andere deelnemers ontvangen een wit T-shirt.

Als je een team op afstand samenstelt, dan worden om logistieke redenen alle T-shirts naar de Team Captain gestuurd.

Neem je aan een event ter plaatse deel, dan worden de T-shirts daar voor de start van de race opgehaald en dus niet per post verzonden.

Elke deelnemer krijgt een uniek rugnummer. Je hebt de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap aan je rugnummer toe te voegen. Dit rugnummer kan worden gepersonaliseerd op www.raceforthecure.eu. je downloadt en print vervolgens je rugnummer.  

Word Team Captain

Teams zijn het hart en de ziel van de Race for the Cure®. Motiveer je vrienden, familie en collega's om samen met jou deel te nemen. De Team Captain is de persoon die het team registreert. Deze persoon zal ook de bevestigingsmail ontvangen met de unieke code voor zijn team. Deze code is nodig om wijzigingen aan te brengen op de teampagina (toevoegen van deelnemers, wijzigen van informatie, enz…). De Team Captain kan dus de code delen met andere teamleden. Op deze manier kunnen andere mensen zich bij het team voegen.

Let op: net als vorig jaar wordt de inschrijving gevalideerd door middel van onmiddellijke betaling op het moment van inschrijving. Een bewijs van betaling zal per e-mail worden toegestuurd. Het enige wat je hoeft te doen, is bij je inschrijving aangeven dat je deze wil ontvangen.

Wacht dus niet langer en stel nu je team samen voor Think Pink.

Praktische info

Schrijf je in op www.raceforthecure.eu/fr.
* Je loopt 3 km of 5 km op een tijdstip en locatie die jou het beste uitkomt, en dat tussen 24 september en 31 oktober 2022. Of je sluit aan bij een lokaal event. 


* Het inschrijvingsgeld per persoon bedraagt 15 euro, inclusief T-shirt: een witte T-shirt voor supporters en sympathisanten, een roze T-shirt voor lotgenoten.  

Twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in

Klik hier om je in te schrijven.