Doe mee aan de Race for the Cure®

RACE FOR THE CURE®-EVENEMENTEN OVER HEEL BELGIË

Van 21 september tot en met 3 november 2024 biedt Think Pink België deelnemers van de Race for the Cure® de mogelijkheid om 3 km te wandelen of 5 km te lopen, alleen of in team. Over heel België worden verschillende races georganiseerd zodat iedereen kan deelnemen aan dit hartverwarmend evenement.

WELKE AFSTANDEN ZIJN MOGELIJK?

Als je deelneemt aan een lokale of nationale Race for the Cure®, kunnen de afstanden verschillen naargelang de parcours die door de gemeenten worden uitgestippeld. Voor mensen die hun eigen parcours samenstellen, geeft Think Pink als indicatie de afstanden van 3 en 5 km wandelen of lopen. Wie wil kan uiteraard een langere afstand wandelen of lopen.

HOE VERLOOPT DE RACE FOR THE CURE® 2024?

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan de Race for the Cure®

  • Neem deel aan een nationale RFTC®:
  • Neem deel aan een lokale RFTC® georganiseerd door een stad of gemeente:
  • Creëer een eigen parcours en wandel of loop individueel of in team op een zelfgekozen datum en locatie.
HOEVEEL KOST MIJN INSCHRIJVING?

Inschrijven voor de Race for the Cure® kost 18 euro per persoon. Van 1 juni tot 15 augustus 2023 geniet je van een Early Bird-tarief van 16 euro. De prijs is inclusief het officiële Race for the Cure® 2024-T-shirt.

Het is belangrijk om bij de online inschrijving de juiste T-shirt maat door te geven. De T-shirt maat is indicatief en afhankelijk van de beschikbare voorraden ter plaatse.

Kinderen kunnen gratis deelnemen aan het evenement. Indien ze een T-shirt wensen is een betaalde inschrijving verplicht.

ROZE EN WITTE T-SHIRTS: EEN STERK SIGNAAL

Tijdens de Race for the Cure® wandelen of lopen personen die getroffen zijn door borstkanker in roze T-shirts, omringd door hun dierbaren en sympathisanten in witte T-shirts. Dankzij dit unieke concept van twee kleuren creëert Think Pink een sterke en herkenbare band in het hele land.

Als je je eigen parcours uitstippelt worden alle T-shirts vanaf half september per post naar de Team Captain opgestuurd.

Voor mensen die deelnemen aan een lokaal of nationaal evenement, kunnen de T-shirts ter plaatse worden opgehaald. De T-shirts worden niet per post opgestuurd.

Elke deelnemer krijgt een uniek rugnummer. Indien je dit wenst kan je jouw rugnummer personaliseren met een persoonlijke boodschap. Deze boodschap kan aangepast worden op www.raceforthecure.eu en kan na het downloaden worden afgeprint. Indien je tijdens het evenement een rugnummer op jouw T-shirt wil opspelden dien je deze zelf af te printen. 

HET LEVEN VIEREN EN DE PERSONEN DIE ER NIET MEER ZIJN HERDENKEN

De Race for the Cure® brengt honderden mensen samen om het leven te vieren, maar ook om diegenen die ons helaas te vroeg hebben verlaten te herinneren en te herdenken.

WORD TEAM CAPTAIN

Teams vormen het hart en de ziel van de Race for the Cure®. Motiveer je vrienden, familie en collega's om samen met jou deel te nemen. 

De Team Captain is de persoon die het team registreert. Deze persoon ontvangt een bevestigingsmail met een unieke code voor zijn/haar team. Deze code is nodig om wijzigingen aan te brengen op de teampagina (deelnemers toevoegen, informatie wijzigen…). De Team Captain kan de code delen met andere teamleden. Op deze manier kunnen andere mensen zich bij het team aansluiten.

Opgelet: je registratie wordt gevalideerd door onmiddelijke betaling op het moment van inschrijving. Het betalingsbewijs wordt per e-mail verzonden. Het enige wat je moet doen is bij je inschrijving aanduiden dat je een betalingsbewijs wenst te ontvangen. 

Stel nu je team samen en steun de strijd tegen borstkanker.

Schrijf je nu in
MEER INFORMATIE

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via info@raceforthecure.be.