16/03/2021

WeWard: loop, wandel, tel je stappen en steun Think Pink

Bewegen zit in het DNA van Think Pink. Dagelijks bewegen is niet alleen belangrijk als preventieve maatregel tegen borstkanker, het bevordert ook je herstel en vermindert je kans op herval. Daarom slaan WeWard en Think Pink de handen in elkaar. Dankzij deze gratis app kun je niet alleen je stappen bijhouden, je kunt ze ook meteen omzetten in steun voor Think Pink en de strijd tegen borstkanker. Elke stap telt.

Hoe werkt het?

Hoe meer stappen je zet, hoe meer geld je kunt inzamelen ten voordele van Think Pink. Het gaat heel eenvoudig in zijn werk en bezorgt je een extra motivatie om dagelijks voldoende stappen te zetten en in beweging te blijven. Of je nu loopt of wandelt, elke stap wordt omgezet in “Wards”, een digitale munt in de app die inwisselbaar is voor bepaalde promoties of steun aan goede doelen (zoals Think Pink). Dankzij de stappenteller op je smartphone en jouw locatie kan WeWard automatisch jouw stappen tellen, zelfs als je telefoon gewoon in je broekzak zit.
 

Vanaf 1500 stappen krijg je een eerste Ward, vanaf 3000 stappen krijg je 3 wards en haal je meer dan 6.500 stappen, dan krijg je meteen 6 Wards. Heb je een top-dag achter de rug en zette je minstens 20.000 stappen dan ontvang je 25 Wards in ruil voor jouw inspanningen. 
Heb je je eerste 700 Wards te pakken? Je kunt ze in de app omzetten naar 5 euro steun voor Think Pink. Dankzij deze steun kan Think Pink belangrijke projecten zoals de Think Pink-boxen financieren. Jij loopt of wandelt, wij ondersteunen lotgenoten dankzij jouw hulp.

Hou je van een sportieve challenge? Dankzij de specifieke uitdagingen die WeWard voorstelt kun je extra Wards verdienen. Op het einde van de dag valideer je jouw Wards zodat ze niet verloren gaan.

Een kleine moeite met grote impact

Door WeWard te installeren en stappen te zetten ondersteun je de strijd tegen borstkanker. Een belangrijke steun voor Think Pink die voor haar werking afhankelijk is van acties en sympathisanten. Elke ingezamelde euro telt en jouw steun is van onschatbare waarde.

De donaties die we via WeWard ontvangen worden gebruikt om de Think Pink-boxen te financieren die we schenken aan elke patiënt bij het krijgen van de diagnose. Ze zijn een bron van informatie en houvast wanneer je dat het meeste nodig hebt. Per 700 Wards kan jij 5 euro steunen aan Think Pink en biedt je dus rechtstreeks een duwtje in de rug aan lotgenoten.

Waar wacht je nog op?

Je hoeft geen grote sportheld te zijn om Wards in te zamelen en mee met ons het verschil te maken voor lotgenoten. Elke stap telt. Of je nu in de supermarkt rondloopt of een wandeling maakt in het groen. Zo zet je niet alleen in op een gezonde levensstijl, je laat ook weten aan elke lotgenoot dat zij er niet alleen voor staan.