nl | en | fr
 0
 

Ski for Think-Pink 2016 haalt € 10.150 op

SkiFriends haalde dit jaar meer dan € 10.000 op voor Think-Pink. Per deelnemer aan de skireis naar Folgarida in maart schonk ze € 30 aan de nationale borstkankercampagne, een bedrag dat de organisatie aanvulde met ingezamelde skipassen.

In 2017 staan we opnieuw op de latten

In maart 2017 is er een nieuwe editie van Ski for Think-Pink. Al enthousiast? Droom dan alvast weg van een hartverwarmende vakantie in de verfrissende sneeuw. We trekken naar het prachtige Costa Folgaria tussen 17 en 26 maart. Reserveer vandaag je plaatsje voor Ski for Think-Pink 2017. Je steunt de strijd tegen borstkanker, want Skifriends schenkt opnieuw € 30 per deelnemer aan Think-Pink. Ook als je niet deelneemt aan Ski for Think-Pink kun je de nationale borstkankercampagne steunen. Schenk je skipas na je deugddoende vakantie aan SkiFriends. De waarde schenkt de organisatie integraal aan Think-Pink.

Nieuw: ga er een dagje tussenuit en steun Think-Pink

Moederbedrijf Reizen Lauwers doet er graag nog een schepje bovenop en steunt Think-Pink nu ook bij verschillende dagreizen. Je herkent ze aan het Think-Pink logo in de brochure. Geniet van een riviercruise op de IJzer, ontdek al fietsend het mooie Zeeland, kom alles te weten over chocolade ... Voor elk wat wils! Boek je dagreis op www.lauwers.be en ga er even tussenuit. Je steunt met je reservatie de strijd tegen borstkanker.

We geven graag een kort overzicht van de komende Think-Pinkdagreizen: Chocolade Van Noppen & Kinderdijk - 17 september 2016 Boottocht op de Maas & Annevoie - 24 september 2016 Riviercruise op de IJzer & in Nieuwpoort - 30 augustus 2016 - 16 september 2016