nl | en | fr
 0
 
 17/02/2016 Actueel

Kunst in de strijd tegen borstkanker: Think-Pink als goede doel van The Affordable Art Fair Brussels

Kunst voor een zacht prijsje, van 60 tot 6.000 euro: dat is het concept van de internationale kunstbeurzen onder de noemer The Affordable Art Fair. De Brusselse editie vindt dit jaar plaats van 26 t.e.m. 29 februari in Tour & Taxis, waar de organisatie zo’n 15.000 kunstliefhebbers verwacht. Het goede doel van deze editie: Think-Pink, de nationale borstkankercampagne.

Zes kunstwerken van Young Talents voor Think-Pink

Zes beloftevolle jonge artiesten tussen 18 en 40 krijgen op The Affordable Art Fair de kans om zich te ontwikkelen en zichzelf voor te stellen aan het grote publiek. Amandine Levy, Camille Van Hoof, Philippe Braquenier, Laurence Jolly, Patricia Niclos en Stefanie Schaut zijn allemaal uitblinkers in hun domein, van schilderkunst tot fotografie. De bezoekers roepen een van hen tot Artist on Tour: hij of zij mag werk tentoonstellen op The Affordable Art Fair in Milaan in maart.

Ontdek hun werk op de Think-Pinkstand

Als goede doel van The Affordable Art Fair Brussels mag Think-Pink een werk van elk van de Young Talents voorstellen op haar stand. Deze zes kunstwerken creëerden ze speciaal voor Think-Pink, en hun opbrengst gaat integraal naar de nationale borstkankercampagne. Op maandag 29 februari staat Think-Pink extra in de schijnwerpers. 50% van de toegangsprijzen gaan naar Think-Pink. Bovendien worden er workshops georganiseerd speciaal voor Think-Pinkbezoekers.

Maak kans op een gratis ticket

Dompel je je samen met drie vriendinnen graag een dagje onder in verrassende kunst? Bezorg jullie namen en adressen dan per mail aan jessica@think-pink.be. Wie weet sleep jij wel een ticket ter waarde van € 13 in de wacht!