nl | en | fr
 0
 

Bike for Think Pink Camino 2020

 16/05/2020 - 23/05/2020

Op zoek naar een uitdaging?
Leg de volledige Camino de Santiago vanuit België af in 3 jaar!

7-daags fietsevenement, 100 km per dag
Overnachtingen in groepsaccommodaties
Fondsenwerving: min. € 1.000
Inschrijvingsgeld: € 625
Alleen voor vrouwen!
max. 50 dames

27 Deelnemers

€ 4017,52 Verzameld

Droom je al lang van een van ’s werelds oudste uitdagingen, en steun je tegelijk graag de strijd tegen borstkanker?
Neem dan deel aan de eerste editie van de Bike for Think Pink Camino!

Wat?

De fietstocht van België naar Santiago de Compostela bedraagt ongeveer 2.000 km. Met Think Pink kun je deze tocht in 3 etappes - en dus 3 jaar - volledig afleggen.
Elk jaar fietsen we 7 dagen, goed voor ongeveer 700 km per editie. We starten telkens waar we het jaar voordien eindigden.

De Bike for Think Pink Camino 2020 is een evenement exclusief voor vrouwen van 700 km fietsplezier per editie. Tijdens deze eerste etappe fiets je de eerste trip in 7 dagen met eigen fiets én op eigen tempo. Geniet van de prachtig uitgewerkte fietsroutes en het goede gezelschap! Ambiance, gezelligheid en fun verzekerd :).
Naast het fietsen wordt alles voor jou geregeld: van je ontbijt tot de animatie ’s avonds. Het worden 7 dagen om nooit te vergeten!

Inschrijving

Deelnemen aan de Bike for Think Pink Camino kost € 625. Daarnaast engageer je je om minstens € 1.000 fondsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek via het SMART Fonds.

In ruil krijg je gedurende deze zevendaagse:
• Een Think Pink-wielertrui van Bioracer
• Praktische fietsgids
• Trainingsschema's
• Sportmassages
• Fietsherstel
• Bevoorrading
• Overnachting
• Catering
• Ontspannende activiteiten na de ritten
• Busvervoer terugreis

Dankzij de steun van onze hoofdpartners, tijdelijke partners en vrijwilligers gaan de fondsen integraal naar het SMART Fonds dat wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financiert.

Wanneer?

Elke etappe vindt plaats in de week van het Hemelvaartweekend.
De eerste editie van de Bike for Think Pink Camino vindt plaats van zaterdag 16 tot zaterdag 23 mei.

Op zaterdag 16 mei vertrekken we vanuit de wielerstad van Vlaanderen: Oudenaarde.

Overnachtingen

We overnachten in zeven verschillende verblijfplaatsen. Think Pink voorziet telkens transport voor jouw bagage zodat je die niet hoeft mee te nemen op de fiets.

Santiago de Compostela-Camino

De Spaanse stad Santiago de Compostela is al sinds de middeleeuwen een trekpleister voor pelgrims. De pelgrimstocht, beter gekend onder zijn Spaanse naam “Camino”, is een van de oudste uitdagingen wereldwijd. Miljoenen mensen vanuit heel Europa trekken al eeuwenlang naar Santiago de Compostella via deze historische wegen.
Vandaag is de Camino populairder dan ooit. De wereldberoemde tocht spoort mensen aan om zichzelf te overtreffen en een unieke ervaring te beleven, ongeacht hun leeftijd of achtergrond. Elk jaar bereiken meer en meer mensen de kathedraal van Santiago de Compostela, elk met hun eigen verhaal en beweegredenen.

Eeuwenoude uitdaging in de strijd tegen borstkanker

Pelgrimstochten kregen gaandeweg een betekenis die het religieuze overstijgt. Onderweg overtreffen wandelaars, fietsers en mountainbikers zichzelf, terwijl ze terugblikken op sleutelmomenten, of een hoofdstuk in hun leven afsluiten. Anderen willen vooral betekenis geven aan een sportieve uitdaging.

Deelname kan vanaf 18 jaar met een koersfiets of een sportieve fiets (geen mountainbike). Elektrische fietsen zijn niet toegelaten

Je inschrijving is geldig van zodra je betaald hebt

Als je je inschrijving afrondt, heb je de keuze uit online betalen of via overschrijving.

• Betaal je online, dan wordt je betaling meteen verrekend en verschijnt je deelnemerspagina.
• Kies je voor overschrijving, gebruik dan zeker de gestructureerde mededeling die je ontvangt via e-mail. Voeg geen info toe of verander er niets aan, want anders keert je
betaling terug op jouw rekening, en is je inschrijving nog niet finaal.

Van zodra je inschrijvingsgeld er is, verschijnt je deelnemerspagina onderaan de actiepagina.

Annulatiebeleid

Fijn dat je op sportieve wijze de schouders wilt zetten onder de strijd tegen borstkanker! Je inschrijving is pas definitief als je het volledige inschrijvingsbedrag betaald hebt. Doe dat binnen de 3 weken na je inschrijving, anders kan Think Pink je inschrijving schrappen.

Je inschrijving annuleren doe je schriftelijk (bijvoorbeeld via e-mail via info@bikeforthink-pink.be). Annulatie is gekoppeld aan bepaalde voorwaarden: als onafhankelijke vzw wil Think Pink ten allen tijde vermijden andere middelen dan inschrijvingsgeld te moeten gebruiken om gemaakte kosten voor een evenement te dekken. Voor annulatie geldt daarom:

• Annuleer je meer dan 6 maanden voor de start van het evenement, dan betaalt Think Pink je het volledige inschrijvingsgeld terug.
• Voor annulatie tussen de 6 en 3 maanden voor de start van het evenement rekent Think Pink een annulatiekost aan van 30 % van het inschrijvingsgeld voor gemaakte kosten. De resterende 70 % stort Think Pink terug.
• Tussen de 3 maanden en 6 weken voor de start van het evenement annuleren betekent dat Think Pink een annulatiekost aanrekent van 60 % van het inschrijvingsgeld voor gemaakte kosten. De resterende 40 % betaalt Think Pink terug.
• Vanaf 6 weken voor de start van het evenement moet Think Pink het volledige inschrijvingsgeld als annulatiekost beschouwen voor alle gemaakte kosten en kan het daarom niet meer terugbetaald worden.
• Lukt het om een vervanger te vinden, dan krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug. Daarbij is het belangrijk de volgorde van de wachtlijst te respecteren.

Ingezamelde fondsen worden niet terugbetaald, maar gaan integraal naar de strijd tegen borstkanker.

Contacteer de organisator

Deelnemers

Sponsor een deelnemer

Sponsor een deelnemer van deze actie door hieronder te klikken op de deelnemer en de verdere stappen te volgen.
Greet Caals
Karolien Claes
Kathleen Dejaeghere
Katleen Kerremans
Silvie Loontjens
Vanessa Marchand
€ 420
An Sierens
€ 599,52
Bieke Tanghe
€ 1000
Patsy Vanden Broeck
Buddy
1 teamleden
€ 1000
Cycling Friends with a big heart
8 teamleden
€ 108
De PharmaSeuten
2 teamleden
Girlpower
2 teamleden
Hot Wheels
5 teamleden
€ 890