nl | en | fr
 0
 

Ski for Think Pink 2019

 13/02/2019 - 18/02/2019

Geniet van een fantastische skivakantie in de Oostenrijkse sneeuw met SkiFriends en Think-Pink
en steun de strijd tegen borstkanker

Oostenrijk, here we come!

Voor de vijfde editie van Ski for Think Pink trekken we opnieuw naar Oostenrijk!

We checken in Hotel Alte Post*** in op 2.033 m hoogte en genieten van het grootste skigebied van Oostenrijk, Sportwelt Amadé (835 - 2.033 m hoogte). Het gebied telt 860 km afdalingen, verbonden door 270 liften.

Roze reis in stijl

Het hotel ligt in het centrum van Grossarl, op 800 m van de skilift - of 3 min. met de skibus. De bushalte is vlak aan het hotel. Het hotel heeft een restaurant, bar en gezellige lounge met haardvuur. In de wellness met sauna's, Turks bad, infraroodcabine, kruidenbad en rustruimte met waterbedden en theebar ontspan je heerlijk na het skiën. Het beschikt over een verwarmde skiruimte en een gratis skidepot aan de lift.

De moderne kamers ademen extra skisfeer uit dankzij het hout en beschikken over een badkamer met douche. We genieten van rijkelijke maaltijden in buffetvorm. En ook aan ontspanning na de inspanning is gedacht, dankzij genieten met een roze tintje na het skiën.

Deze onvergetelijke skireis kost € 695 per persoon. Daarin is een skipas voor 4 dagen inbegrepen. Per deelnemer aan de Think Pink-reis schenkt SkiFriends € 30 aan de strijd tegen borstkanker.

Schrijf je in!

Je vindt de link naar de Skifriends-website rechts op je scherm!

Sponsor deze actie

Contacteer de organisator

Website