nl | en | fr
 0
 

Ladies Only tijdens de ŠKODA Ladies' Classic

Tijdens dit unieke gratis fietsevenement kruipen vrouwen, jong en oud op de fiets om samen te bewegen en vooral te genieten. De ideale uitstap om samen met je dochter, mama, tante, oma of vriendinnengroep een onvergetelijke tijd te beleven. Proef van de unieke sfeer op dit evenement en ontdek al fietsend de Vlaamse Ardennen.

3 redenen om jullie als team in te schrijven!


1. Ken of ben je iemand met borstkanker? Toon dat jullie borstkanker samen geen kans meer geven. Jullie deelname zorgt voor een ongelooflijke steun.

2. Geen betere ladies only-teambuilding om het "wij-gevoel" te versterken! Tijdens dit gratis sportevenement verleg je samen grenzen. Het wordt een dag waarover jullie nog lang zullen napraten.

3. Bewegen geeft (zin in) het leven! Samen fietsen is niet alleen ontspannend, het is ook gezond het geeft je opnieuw energie.

Uiteraard is het ook mogelijk om als individu in te schrijven!

Van e-bike tot racefiets

E-bike, racefiets of tandem iedereen is welkom op de ŠKODA Ladies' Classic. Hoe sportief of recreatief je bent, op dit evenement voelt iedereen zich meteen thuis. Ambiance, gezelligheid en fun verzekerd. Voor de e-bike voorzien we het parcours van 25 km en 45 km, de andere deelnemers kunnen kiezen tussen de 25, 45, 75 of 125 km. Via prachtige uitgewerkte routes ontdek je wat de Vlaamse Ardennen te bieden hebben.

Praktisch

Afspraak dus op zondag 25 augustus aan het Centrum Ronde van Vlaanderen voor de fietstocht van je leven.
Dit evenement is helemaal GRATIS, je hoeft ook geen fondsen in te zamelen. Wil je dat wel doen? Dan kan dat via je eigen deelnemerspagina.

Kies voor een afstand van 25, 45, 75 of 125 km. Voor e-bikes voorzien we het parcours van 25 en 45 km.
E-bike, driewieler, ligfiets, tandem of racefiets, iedereen is welkom

Inschrijven kan via deze pagina!
Wie zich inschrijft vóór 1 augustus ontvangt een gepersonaliseerd fietsplaatje.
Randanimatie voorzien door Think Pink en partner ŠKODA
Start en aankomst aan het Centrum Ronde van Vlaanderen
We voorzien een vrije start! Jullie kunnen dus vrijblijvend vertrekken tussen 8u30 en 10u30.

Ook douchen is mogelijk! Dit in de Recrean (niet ver van het Centrum) en dit voor €2 per persoon.

! Belangrijk: er wordt een fietsenstalling voorzien, maar vergeet zéker geen fietsslot mee te nemen!

Bewegen geeft leven

Samen bewegen staat centraal voor Think-Pink en partner ŠKODA, omdat het een cruciale preventiemaatregel is tegen borstkanker. Op een leuke en unieke manier samen werken aan de gezondheid, er bestaat geen betere invulling voor jouw zomerse zondag.

Extra voordeel voor lotgenoten!

Als lotgenoot kun je een topfiets op maat in bruikleen krijgen in de aanloop van ŠKODA Ladies' Classic. Je kunt de fiets gebruiken tot 14 dagen na het evenement. Nadien beslis je of je de fiets aankoopt tegen kostprijs of de fiets teruggeeft. Meer info via info@bikeforthink-pink.be.