nl | en | fr
 0
 

Lintjescampagne 2018: MARKANT

 14/09/2018 - 16/11/2018

Ook in 2018 zorgen we in de oktobermaand voor meer sensibilisering rond borstkanker.
Markant zet haar schouders onder de lintjescampagne 2018!

Oktober = borstkankermaand

Iedereen kent misschien iemand in zijn of haar omgeving die de strijd met borstkanker aangaat. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal samen onze schouders zetten onder preventie en bestrijding van de meest voorkomende kanker bij vrouwen.
Door deze lintjescampagne willen we enerzijds vrouwen stimuleren om zich tijdig te laten screenen op borstkanker. Anderzijds willen we een emotionele steun zijn voor alle lotgenoten die de strijd aangaan of lotgenoten herdenken die er jammer genoeg niet meer zijn. Markant bundelt samen met haar leden de krachten in de strijd tegen borstkanker.

Adopteer een lintjesbox!

Adopteer dan hier een lintjesbox of surf naar: http://bit.ly/lintjesbox2018. Duid daarbij de sector "Markant" aan.
Het doel: zoveel mogelijk lintjes verkopen met Markant. Iedereen kan vanaf midden september tot eind oktober een Think-Pinklintje kopen voor € 1. Door dit lintje op te spelden zorgen we samen voor sensibilisering en meer borstbewustzijn. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het SMART Fonds van Think-Pink dat innovatief wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker financiert.

De onderzoeken die gesteund werden met de lintjescampagne 2017 ontdek hier ! en hier !

Deze actie is eenvoudig, kosteloos en zonder risico

Markant vzw

25.000 actieve en ondernemende vrouwen: dat is Markant vzw. Met onze organisatie bieden we activiteiten aan op maat van vrouwen die een extra dimensie willen toevoegen aan hun leven, zowel in persoonlijke tijd als binnen hun professionele bezigheden. De kernwaarden van onze vereniging zijn vriendschap, een ondernemende houding, kwaliteit, originaliteit en respect voor iedereen.

Sponsor deze actie

Contacteer de organisator

Website