nl | en | fr
 0
 

#ROXY Fitness Run Sup Yoga Experience

 09/07/2017 - 09/07/2017

#ROXYFITNESS EXPERIENCE: RUN-SUP-YOGA AAN DE BELGISCHE KUST!

Klik op het website-icoon en schrijf je vandaag nog in, want de felbegeerde plaatsen zijn beperkt!

€ 230 Verzameld

Start je #roxyfitness zomer aan de Belgische kust!

#Twinsclub (Bredene) 09/07

Na het grote succes van vorig jaar keert #ROXYFITNESS (het voormalige #RUNSUPYOGA event) terug naar de Belgische kust in 2017. ROXY’s outdoor fitness tour houdt dit jaar opnieuw wereldwijd halt. Ook dit jaar wordt het weer een ultieme, niet te missen girl-only fitness ervaring, met plezier op de eerste plaats! De Belgische #ROXYFITNESS experience vindt plaats op 9 juli, aan de prachtige Twins Club in Bredene.

Heb jij zin om je zomer sportief in te zetten, samen met je beste vriendinnen? Kom dan mee lopen, stand-up paddle boarden en genieten van een yogasessie met de Noordzee en het strand als jouw achtergrond! Registreer je vandaag nog voor één, twee of alle drie de activiteiten: RUN/SUP/ YOGA. Beleef een girls-only event waar deelnemen telt en vriendschap en plezier centraal staan, ongeacht je leeftijd of fitnesservaring!

Om de dag meteen verfrissend in te zetten, nodigt ROXY jou en je vriendinnen uit om NAMASTE te zeggen in stijl! Met het strand als jouw studio en de zee als je soundtrack, zet je de dag onder begeleiding van een ROXY Yoga-instructrice al stretchend in. Na opwarmen in je beste downward dog-positie en het zand van tussen je tenen kuisen, maak je je op voor een 5 km lange run langs het Bredense strand en tussen de duinen. Om hierna naar het water te trekken om samen nog 1 km te stand-up paddle racen en de dag af te sluiten!

De Twins Club in Bredene vormt op 9 juli de ideale omgeving voor een sportieve dag aan de Belgische kust! In totaal valt er bovendien voor 1000 euro aan prijzen te winnen en kan iedereen genieten van een verfrissend TAO-moment en een heuse Think-Pink Massage experience! Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt :).

Bij je inschrijving krijg je bovendien: 1 gratis ROXY YOGA handdoek (YOGA), 1 gratis ROXY CAP (RUN) en een ROXY aankoopbon twv 10 euro.

PLANNING:

YOGA

9h00: Ontvangst aan Twins Club te Bredene & Uitdelen Goodiebags
10h00: Start van de Sunrise Yoga Sessie (60 min)
11h00: Einde van de Yoga Sessie

RUN

11h15: Verzamelen aan het terras van de Twins Club + Briefing parcours
11h30: Start van de loop (5 KM)
12h30: Prijsuitreiking aan het Twins terras

>> HEALTHY LUNCH BREAK <<

SUP

13h30: Verzamelen aan het terras van de Twins Club
14h00: Start SUP initiaties

Namasté!

Schrijf je hier in: http://www.twinsclub.be/index.php?option=com_rsform&formId=30

Sponsor deze actie

Contacteer de organisator

Website

Volg deze actie

Sponsors

Twins Club vzw
bijdrage deelnemers 9/07/17
€ 230