nl | en | fr
 0
 

Wat

Ga samen met ons de uitdaging aan! Je wandelt op eigen tempo het traject van 30 km of 40 km. Naast het wandelen wordt alles voor jou geregeld: van je ontbijt tot de animaties 's avonds. Dit wordt een challenge - alleen voor vrouwen - om nooit meer te vergeten!

Deelnemen aan de Walk for Think-Pink Challenge kost je € 145. In ruil voor dat bedrag biedt Think-Pink je gedurende deze tweedaagse een praktische wandelgids, sportmassages, voetverzorging, bevoorrading, overnachting, catering, een ontspannende activiteit na de wandeltochten en ... een feestelijke aankomst. Van elke deelnemer vragen we min. € 500 fondsenwerving. Via acties zamel je fondsen in om de strijd tegen borstkanker te steunen. Dankzij jullie fondsen, de steun van hoofdpartners en tijdelijke partners en de hulp van vele vrijwilligers gaat de totale opbrengst van de evenementen naar het SMART Fonds van Think-Pink, dat wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financiert.

Een gevarieerd wandelparcours

Uitvalsbasis voor deze editie van de Walk for Think-Pink Challenge is de Brugse Sint-Pietersplas. Een prachtige locatie die garant staat voor een heel gevarieerd wandelparcours. Op het wandelmenu staan een verfrissende wandeling langs de kust, doorheen de rustgevende polders en in het historische Brugge. En dat samen met een wondermooie locatie aan het water. Geniet mee van een paar sfeerbeelden onderaan de pagina en je ziet meteen dat dit een niet-te-missen evenement is!

Voor de sfeer extra gezellig te maken, voorzien we op vrijdag avond ook een kaas-en wijn buffet voor de deelnemers en partner.
Op zaterdag voorzien we extra animatie ter ontspanning en maken we ook gebruik van de plaatselijke mogelijkheden, om een SUP-& Yoga initiatie te organiseren aan het water voor wie wil.
De yoga zal gegeven worden door Gwen Haandrikman (website: www.yogagwen.com).

Wil je liever gewoon lekker genieten van de omgeving? Geen probleem, de Sint-Pietersplas is de perfecte locatie om te genieten!

Zondag voorzien we een slotfeest voor zowel deelnemers als partner/familie en vrienden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

Wij leggen jullie extra in de watten

Je krijgt van ons een GRATIS Walk for Think-Pink T-shirt en een Think-Pinkfluohesje.
Pech onderweg? Geen probleem, Think-Pink is al onderweg :-).

Op zaterdag en zondag verwennen wij jullie met een deugddoende sportmassage en jullie voeten krijgen ook de nodige verzorging.
Think-Pink staat in voor de verzekering van lichamelijke letsels.
Wij helpen jou graag met je sportieve voorbereidingen en fondsenwerving!

Slotfeest zondag 13 mei 2018

Graag willen wij ook de vrienden, collega's en familie van de deelneemsters uitnodigen om aanwezig te zijn op het slotfeest!
Zo kunnen jullie zorgen voor een warm onthaal van de wandelaars, met leuke achtergrondmuziek. Neem alvast een kijkje naar de uitnodiging voor het slotfeest, wat er allemaal te doen is, door op de roze knop hieronder te klikken.


Uitnodiging slotfeest familie, vrienden en collega's - HIER