nl | en | fr
 0
 

Race for the Cure

29 september 2019 is Race for the Cure-dag in heel België. In Antwerpen, Brussel en Namur verschijnen tienduizenden deelnemers tegelijk aan de start om 3 km te wandelen of 6 km te lopen. Samen geven we over het hele land zo hetzelfde signaal: geef borstkanker geen kans.

Door de weersomstandigheden kon de Race for the Cure Brussels 2019 helaas niet doorgaan op 29 september. Gelukkig heeft de Brusselse Race een nieuwe thuis gevonden tijdens de Brussels Airport Brussels Marathon & Half Marathon op 6 oktober in het Jubelpark, dankzij partners Golazo en Stad Brussel.

Schrijf je individueel in

Individueel inschrijven kost je € 15. Kinderen tot 10 jaar nemen gratis deel. Voor elke betalende deelnemer is een T-shirt inbegrepen. Je T-shirt haal je de dag zelf af aan de inschrijvingsstand. Wil je nu al inschrijven? Goed om te weten: wie vooraf inschrijft, wint tijd aan de inschrijvingsstand. Maar inschrijven op de dag zelf kan ook voor € 17,50!

Samen sterker: neem als team deel aan de Race for the Cure

Motiveer je graag vrienden, familie, buren of collega’s om samen deel te nemen? En is minstens 10 teamleden verzamelen voor jou een koud kunstje? Registreer je dan vandaag nog als Team Captain! Jij kiest een flitsende teamnaam, en overtuigt daarna iedereen om je heen om zich bij jouw team aan te sluiten. Deelnemen als team is extra voordelig, want je betaalt slechts € 12 voor je deelname. Jullie T-shirts liggen in één pakket klaar aan de inschrijvingsstand, waardoor je tijd wint. En voor teams vanaf 50 personen voorzien wij een tent of ruimte die je kunt aankleden en die jullie uitvalsbasis wordt tijdens de Race for the Cure.

Teamleden ronselen doe je zo:

  • Vraag onze flyers en affiches en deel ze massaal uit in je netwerk.
  • Stuur een motivatiemail of -brief naar iedereen die je kent. We bezorgen je met veel plezier enkele voorbeelden!
  • Nodig een van onze medewerkers uit om uitleg te geven over de Race for the Cure aan jouw bedrijf of organisatie via info@raceforthecure.be.

Van zodra je je team aangemaakt hebt, kunnen teamleden zichzelf aan je groep toevoegen via een teamcode. Jij hoeft alleen een mailtje te sturen met de groepscode en jouw rekeningnummer naar potentiële teamleden. Je kunt via die weg uiteraard ook zelf mensen aan je groep toevoegen. Vraag de handleiding met gedetailleerde info via info@raceforthecure.be.

Als je de groep afsluit, schrijf jij het volledige inschrijvingsbedrag over naar Think Pink.

Wil jij je inschrijven bij een team en heeft de Team Captain jou al haar of zijn teamcode bezorgd? Dan kun je je inschrijven bij dat team. Klik op de knoppen hieronder of surf naar de actiepagina van jouw Race for the Cure.

Word vrijwilliger!

Heb je zin om de andere kant van de Race for the Cure te ontdekken? Sluit je dan als vrijwilliger bij ons aan en maak van de Race for the Cure een onvergetelijke ervaring voor lotgenoten en hun entourage. Wat jouw talent of hobby ook is, we hebben vast een taak die daar perfect bij past. Alle hulp is welkom! Iets voor jou? Vul dan als de bliksem het vrijwilligersformulier in.

Word vrijwilliger