nl | en | fr
 0
 

Op de fiets als Think Pink BikeSter

Hou je van fietsen, goed gezelschap en mooie fietstochten bij jou in de buurt zonder vaste afspraak? Fiets samen met vrouwen die net zoals jij gebeten zijn door de fietsmicrobe en word Think Pink BikeSter!

  • fietsen en genieten
  • vrij van prestatiedruk
  • goed gezelschap
  • mooie fietstochten
  • geen vaste afspraak: vrijblijvende fietsgroepen

Vrouwen en fietsen: een geslaagde combinatie

Think Pink BikeSters fietsen samen in regionale groepjes onder leiding van enthousiaste Bike Captains. Want samen fietsen is leuker, en een pak motiverender. Zo geniet je maximaal van tijd voor jezelf op je fiets, zonder je vast te pinnen op een vast fietsmoment of een vaste regio.

“Een Think Pink BikeSter is iemand die de grinta van een lotgenote belichaamt: niet opgeven, doorzetten en genieten van het leven”

Fietsen en genieten

Fietsen en genieten, zonder prestatiedruk of vastgeprikt moment: dat is een BikeSter op het lijf geschreven. Geen vaste club dus die altijd afspreekt op dezelfde dag en een vast aantal kilometers aan een stuk afmaalt.

Bike for Think Pink groepeert vrouwelijke fietsers in verschillende regio’s, allemaal onder dezelfde noemer en met hetzelfde concept. Net als op de Bike for Think Pink-evenementen leeft er een unieke, ongedwongen leuke sfeer.

Bewegen geeft (zin in het) leven

Waarom die nadruk op bewegen? Het is een belangrijke preventiemaatregel tegen borstkanker, én speelt een cruciale rol in herstel tijdens en na de behandeling. En het is natuurlijk ook heel leuk!

Hoeveel kilometer we bij elke rit afleggen, is niet van tel. Wel dat we in beweging komen en genieten van fietsen, buiten zijn én samen zijn. Zorg ervoor dat je met een koersfiets of sportieve fiets (geen mountainbike) aan de start verschijnt, klaar om te genieten van een mooie rit.

Maak kennis met alle Bike Captains

Bike Captains bereiden mooie routes in de buurt voor, en laten weten wanneer ze afspreken. Wordt het mooi weer? Een feestdag of vrije middag? Via de Facebookgroep Bike for Think Pink en e-mail laten Bike Captains weten wanneer een rit plaatsvindt. Jij kunt altijd meerijden.

Heb je zin om eens een andere regio vanop je fiets te ontdekken? Geen probleem: sluit aan bij de oproep van een Bike Captain uit die regio en leer zo een nieuwe streek en nieuwe BikeSters kennen. Een aanrader!