nl | en | fr
 0
 
 22/01/2018 Actueel

Miracles by Annelien Coorevits steunt Think-Pink

Stijlvol, uitgepuurd en ongekunsteld: zo omschrijft Annelien Coorevits haar Miracles by Annelien Coorevits-collectie. Met een aantal zorgvuldig geselecteerde artikelen geeft ze voortaan ook vrouwen die getroffen zijn door borstkanker een duwtje in de rug. Samen met haar Miracles-partners Hilde en Wim De Valck slaat ze namelijk de handen in elkaar met Think-Pink, de nationale borstkankercampagne.

De Miracles by Annelien Coorevits-collectie staat bewust voor mooie, kwalitatieve én betaalbare juwelen, sjaals en geurkaarsen. De kenmerkende roze tinten van Miracles by Annelien Coorevits zetten nu ook hun schouders onder de strijd tegen borstkanker.

Mooi roze signaal

De Miracles for Think-Pink collectie bestaat uit armbandjes, 2 handtassen, roze geurkaarsen, een zachtroze zonnebril en 2 roze sjaals. “Deze selectie maakte ik heel bewust voor Think-Pink: a Miracle for every woman”, vertelt Annelien Coorevits. “Borstkanker treft 1 vrouw op 8. Iedereen kent dus helaas wel iemand uit haar of zijn omgeving die met borstkanker te maken krijgt.”

Think-Pinkvoorzitter Heidi Vansevenant is erg blij met deze mooie samenwerking. “Miracles by Annelien Coorevits laat zien dat ook Annelien, Wim en Hilde borstkanker geen kans willen geven. Jaren terug werkten een aantal ex-Missen België belangeloos mee aan een Think-Pinkkalender. Tijdens de fotoshoot leerde ik ook Annelien kennen. Het doet me ontzettend veel deugd om te zien dat ze Think-Pink niet heeft losgelaten en de strijd tegen borstkanker op eigen initiatief mee blijft steunen met Miracles by Annelien Coorevits.”