nl | en | fr
 0
 
 27/04/2017 Actueel

Een dag eropuit met Reizen Lauwers in de strijd tegen borstkanker

Zou een dag eropuit jou ook goed doen? Geniet van een tot in de puntjes voorbereide daguitstap van Reizen Lauwers, en steun Think-Pink. Kies je voor een Think-Pinkdaguitstap, dan schenkt Reizen Lauwers per deelnemer een euro aan Think-Pink. Welke uitstappen staan op het programma? Dat ontdek je hieronder!

Zet mama in de bloemetjes op Moederdag

Op Moederdag – in mei én augustus – zet Reizen Lauwers alle mama’s in de bloemetjes met haar Moederdagsspecial: een dag helemaal in het teken van de belangrijkste vrouw in ieders leven. Bezoek de Zeeuwse Rozentuin op 13 mei of 12 augustus 2017, onder begeleiding van een gids, en geniet samen van alle bloemenpracht én een uitgebreide brunch.

Ontdek Den Haag en Mondriaan

Amsterdam is wel de hoofdstad van onze Noorderburen, maar het bestuurlijke hart van het land is Den Haag. Een stad die je vast nog niet kent, maar die het ontdekken waard is. Na het stadsbezoek en een driegangenmenu staat de tentoonstelling “Mondriaan to Dutch Design” op het programma, over de 100e verjaardag van de kunstbeweging De Stijl in Leiden.

“Belgische” klassieker: een mosselfestijn!

Voor deze Belgische klassieker steken we de grens over naar Zeeland, bakermat van de echte Zeeuwse mosselen. Ontdek al het moois van het schiereiland, het reilen en zeilen van een mosselbedrijf én natuurlijk een heerlijke portie mosselen met friet. De benen strekken doe je vervolgens in Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Goed om weten: de tweede persoon reist gratis mee!

Het Romaanse land: een tocht vol geschiedenis

Bezoek Roman Païs, of Rebecq, Tubeke, Kasteelbrakel, Itter en Nijvel en ontdek het rijke erfgoed van de streek. Na een lekker driegangenmaal gaan we aan boord van le petit train du bonheur voor een onvervalst nostalgisch rit door het mooie landschap.

Trip naar Tilburg

De Nederlandse universiteitsstad herbergt heel wat gezellige pleinen en kleine straatjes, maar is ook een superleuke shoppingstad. In de voormiddag en ’s middags vul je je programma zelf in, in de namiddag is er ruimte voor flink wat shoppen. Boek dus zeker samen met een vriendin, want de tweede persoon reist gratis mee!