nl | en | fr
 0
 
 12/10/2016 Actueel

Haarmarathon levert 10.430 euro op voor Think-Pink

Twee zaken worden één team: vanaf oktober slaan Atelier Bonjé en Studio Hairmaxx de handen in elkaar. Daarom werd een haarmarathon georganiseerd op 2 oktober. Dit leverde maar liefst 10.430 euro op voor de strijd tegen borstkanker.

Omdat oktober de internationale borstkankermaand is, vond het team van het nieuwe kapsalon de opening op 2 oktober het geknipte moment voor een actie voor Think-Pink. Daarvoor kregen de gefuseerde salons de steun van hoofdsponsors Pure Solutions, Great Lengths, Figrz en Parf.

164 inschrijvingen voor Think-Pink

Zeven werknemers en twee stagiaires werkten de hele dag gratis voor het goede doel en dat leverde een mooi bedrag op van meer dan 10.430 euro. Maar liefst 164 klanten lieten op 2 oktober hun haar feestelijk knippen, brushen of opsteken voor Think-Pink. Voor slechts 25 euro lieten velen zondag in het salon op de Elisabethlaan 332 in Oostende hun haar knippen, brushen of opsteken en dat zorgde voor dit mooie resultaat.

Organiseer zelf een knipdag

Heb je zelf een kapsalon of wil je met je school, vereniging, of collega's een knipdag organiseren? Dat kant en we helpen jou zo goed mogelijk met de praktische organisatie. Interesse? Stuur dan gerust een mailtje naar info@geefomhaar.be