nl | en | fr
 0
 

3 redenen om deel te nemen aan de Race for the Cure

Lopen maakt je slimmer

Lopen is gezond, dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je dat je hersenen er ook op vooruit gaan wanneer jij je loopschoenen aantrekt? Nee, we maken geen grapje. De universiteit van Göteborg stelt vast dat hoe beter je conditie is, hoe beter je scoort op IQ-testen. Begin dus maar te trainen en zet je beste beentje voor in de strijd tegen borstkanker!

You’ll never walk alone

Maak bewegen nog leuker. Trommel je vrienden op en loop of wandel samen voor Think Pink. Geniet van de hartverwarmende sfeer tijdens dit onvergetelijke evenement. Het enthousiasme en de motivatie van meer dan 22.500 deelnemers maken van dit evenement een belevenis die je voor altijd zult onthouden. Samen geven we borstkanker geen kans!

De Race for the Cure is puur genieten

Geniet van je mogelijkheid om te bewegen, van je loopprestatie, van de sfeer, de opwarming, de mooie omgeving en de gezelligheid. Wie wil kan een lekker glaasje roze cava drinken aan de Think Pink-cavabar. Deelnemen aan de Race for the Cure is puur genieten. We zijn er zeker van dat ook jij na afloop net iets gelukkiger naar huis zal gaan! Wij hopen dat je ondertussen staat te popelen om je loopschoenen aan te trekken en mee te bewegen met Think Pink. Ben je er klaar voor? Neem snel een kijkje op think-pink.be en schrijf je in voor de Race for the Cure in Brussel, Antwerpen of Namen!