nl | en | fr
 0
 
 14/04/2016 Actueel

Lege inktpatronen, zamel ze in!

Ook dit jaar werken Ecoplus Services en Think-Pink samen om zoveel mogelijk inktpatronen te verzamelen ten voordele van de nationale borstkankercampagne. Vandaag zijn we opzoek naar 300 nieuwe inzamelpunten en ook jij kan je steentje bijdragen.

Ecoplus Services geeft jouw gebruikte inktpatronen een tweede leven

Ecoplus Services is reeds geruime tijd actief in het inzamelen van lege inkt- en tonercartridges. Deze inktpatronen worden gratis opgehaald op bedrijven, scholen, multimedia winkels en verenigingen. Ecoplus Services controleert de ingezamelde cartridges en recycleert ze voor nieuw gebruik. De gerecycleerde cartridges worden dan aan een lagere prijs en onder een andere merknaam op de markt gebracht.

Word jij een van onze 300 nieuwe inzamelpunten?

Ecoplus Services schenkt voor elk ingezameld inktpatroon een bedrag aan Think-Pink. De afgelopen periode leverde dit al meer dan 3.000 euro op. In 2016 willen we dit bedrag optrekken en daarom zijn we opzoek naar 300 nieuwe inzamelpunten. Zamel met jouw bedrijf, school winkel of vereniging inktpatronen in voor het goede doel. Vanaf 20 patronen worden deze gratis opgehaald door Ecoplus Services. Bij iedere ophaling worden de nodige OVAM documenten geleverd, zodat elk bedrijf, elke school, vereniging of winkel in orde is met zijn afvalstoffenregister.

Wil jij graag helpen? Stuur dan een mail naar febe@think-pink.be