nl | en | fr
 0
 
 17/03/2016 Actueel

De 50.000ste staart is geknipt!

De Geef om Haar campagne draait op volle toeren. Steeds meer Belgen laten hun haar knippen om er pruiken van te maken en woensdag werd de 50.000ste staart geknipt door Laura (14). Als jonge lotgenote wil ook zij haar steentje bijdragen aan de Think-Pink campagne.

Laura wil iets betekenen voor andere lotgenoten

Laura was 12 toen bij haar borstkanker werd vastgesteld. Intussen gaat het veel beter met haar en is ze zelf naar Think-Pink gestapt, omdat ze iets wil betekenen voor andere lotgenoten. “Mijn zusje heeft onlangs ook haar lange haren geschonken. Dankzij de vele mensen die hun haar knippen kan Think-Pink pruiken terugbetalen aan vrouwen die hun haar verliezen tijdens hun behandeling en die het financieel moeilijk hebben” aldus Laura.

Ook Lisa zag van dichtbij hoe zwaar de impact van borstkanker kan zijn

De 50.000ste paardenstaart werd geschonken door Lisa (18) uit Kontich. Zij zag van dichtbij hoe zwaar de impact van borstkanker kan zijn. “In 2015 werd mijn mama na vijf jaar genezen verklaard van borstkanker. Mijn oma is nu 3 jaar overleden na een strijd van 12 jaar tegen deze ziekte. Enkele jaren geleden heb ik dan ook besloten om voortaan elk jaar iets te doen voor Think-Pink om zo de vele lotgenoten te steunen. Zo heb ik reeds gelopen en gewandeld. Dit jaar wilde ik mijn lange haren schenken. Mijn mama is zeker trots, mijn oma zou het zeker ook geweest zijn” aldus Lisa.

je haar doneren kan nog steeds

Wie zijn lange haren wil knippen voor de Geef om Haar actie kan gratis terecht bij meer dan 300 kappers voor een nieuwe coupe. Je kunt ook terecht op één van de knipevenementen ten voordele van Think-Pink. Je haar dient minstens 20 cm lang te zijn maar hoe langer je haar, hoe groter de opbrengst.

50.000 maal bedankt

We willen iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen aan het succes van de Geef om Haar campagne. Dit kleine gebaar is van onschatbare waarde voor onze lotgenotes. Bedankt aan iedereen die zijn staart schonk voor deze campagne. Bedankt aan alle kappers die de Geef om Haar actie steunen. In het bijzonder willen we ook de kappers van Matrix bedanken voor de hulp tijdens het evenement van de 50.000ste staart! 50.000 X dank!