nl | en | fr
 0
 

Lingerieweek 2019

 08/03/2019 - 17/03/2019

Tijdens de Lingerieweek steunen 69 lingeriespeciaalzaken de strijd tegen borstkanker en verkopen ze Think Pink-lippenbalsems!
Het startschot wordt gegeven op 8 maart, de Internationale Vrouwendag.

Het belang van professioneel advies

Samen met sectororganisatie Fedelin zet Think Pink tijdens de Lingerieweek graag de troeven van zelfstandige lingeriezaken in de verf. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste lingerie te vinden en dat is het zeker niet voor lotgenoten. Met gespecialiseerd advies over pasvorm, maat, kleur en stijl helpen lingeriezaken om de perfecte lingerie te vinden die echt bij je past.

Koop een Think Pink-lippenbalsem en steun de strijd tegen borstkanker

69 lingeriezaken verkopen tijdens de Lingerieweek lippenbalsems van Think Pink voor slechts 3 euro. Zo tonen zij hun solidariteit met alle lotgenoten en steunen ze de strijd tegen borstkanker.

Ontdek hier alles over de Lingerieweek en kijk welke lingeriezaken deelnemen

Opbrengst naar het Share your Care Fonds

Net als vorig jaar gaat de opbrengst naar het Share your Care Fonds van Think Pink, dat lotgenoten een zorgeloos moment bezorgt in en buiten borstklinieken. Via dit fonds kan iedereen uit de omgeving van een lotgenoot een attentie aanvragen, van bloemen of een herbronningsverblijf in de Koninklijke Villa van Oostende tot een welnesspakket, nacht in een luxehotel of oncomassage aan huis.

Sponsor deze actie

Contacteer de organisator

Website