nl | en | fr
 0
 

3-daags fietsevenement

Bike For Hope is een fietsevenement in de Franse Alpen voor iedereen die op zoek is naar een leuke uitdaging. 3 dagen lang verken je samen met Bike for Hope al fietsend de "Vallée de l’Ubaye" met als apotheose de beklimming van de Col de la Bonette, met zijn 2.715 m de hoogste geasfalteerde bergpas in Europa. Via een twee km lange weg rond de Cime de la Bonette, een zijweg vanaf de Col de la Bonette, bereik je zelfs een hoogte van 2.802 m.

Toegankelijk voor iedereen

Eén van de voordelen van Bike For Hope is dat iedereen kan deelnemen. Sunweb zorgt voor verschillende begeleide tourtochten op aangepaste niveaus. Zo kan iedereen zijn of haar grenzen verleggen en vooral genieten van één van de mooiste en meest gevarieerde fietsregio’s van Europa.

Fietsen voor het goede doel

Voor elke deelname aan Bike 4 Hope gaat € 40 naar Think-Pink. Dankzij de Europese samenwerking in het KEN-netwerk (Komen Europe Network), waarbij Europese borstkankerorganisaties de handen in elkaar slaan, staan we met jouw deelname samen nog sterker in de strijd tegen borstkanker. Zo krijgt levensbelangrijk wetenschappelijk onderzoek over de Europese grenzen heen een extra duw in de rug. Jouw deelname steunt dus baanbrekend onderzoek dat het verschil kan maken bij de behandeling van borstkanker.

Door steun aan Think-Pink wil Bike 4 Hope hoop geven aan iedereen die in zijn of haar omgeving wordt geconfronteerd met borstkanker, over de landgrenzen heen.

Praktisch

Woensdag 12 september:
* Vanaf 17u: Onthaal eerste deelnemers in Frankrijk, afhalen deelnamepakket, check in.

Donderdag 13 september:
* Onthaal deelnemers, afhalen deelnamepakket, check in voor de deelnemers die donderdag pas aankomen.
* Voor iedereen: tot 13u30: start uitgepijlde fietstochten met de beklimmingen van de eerste 2 cols in Vallée l’Ubaye.
* Vanaf 16u: Après-bike in Pra Loup
* 17u00: Welkomstbriefing alle deelnemers.

Vrijdag 14 september:
* Vanaf 9u: Start uitgepijlde tochten. Keuze uit 2 afstanden.
* Eerste beklimmingen van de Vallée de L’Ubaye

Zaterdag 15 september:
* Vanaf 9 u: Beklimming Col de la Bonette
* Vanaf 15u: Après-bike in Pra Loup met Pasta Party
* 19u: Prize ceremony

Zondag 16 september:
* Check out en vertrek naar België en Nederland.

Klik hier en schrijf je in voor Bike for Hope 2018

Geef je deelname vleugels en organiseer een actie voor Think-Pink

Deelnemen aan Bike For Hope, da's letterlijk je (hoogte)grenzen verleggen. Maak jullie deelname extra waardevol en koppel er een actie aan voor Think-Pink. Laat je sponsoren per hoogtemeter, organiseer een spaghettiavond, breng Think-Pinksporthanddoeken aan de man ... Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt er wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker mee ondersteunen. Ontvang je graag meer info en tips? Mail je vraag dan naar info@bikeforthink-pink.be!

Tip: wie meer dan 40 euro stort als gift voor jouw bijdrage, ontvangt een fiscaal attest.