nl | en | fr
 0
 

DVV Antwerp 10 Miles & Marathon 2018: Anita's en Buddy's

 22/04/2018 - 22/04/2018

Na of met borstkanker de loopschoenen aanbinden: het is niet evident. Omdat we samen sterker staan, zoeken Think-Pink en Anita 20 Anita’s.
Stel je kandidaat als Anita of loop mee als buddy!

3 Deelnemers

Word jij een Anita, of loop je mee als buddy?

20 Anita’s verleggen hun loopgrenzen tijdens de Antwerp Ten Miles

Na of met borstkanker de loopschoenen aanbinden: het is niet evident. Omdat we samen sterker staan, zoeken Think-Pink en Anita 20 Anita’s. Elke Anita had of heeft borstkanker en bereidt zich onder professionele begeleiding van GO2SPORT voor op 5 km of ongeveer 15 km lopen tijdens de Antwerp Ten Miles op 22 april 2018. Achter en naast hen lopen buddy’s die deze uitdaging samen met alle Anita’s tot een goed einde brengen.

Waarom Anita worden? Elke Anita staat symbool voor het doorzettingsvermogen van lotgenoten met of na borstkanker. Alles is misschien niet meer mogelijk, maar toch nog heel veel. En vooral meer dan je zelf durft vermoeden. Dankzij de gratis professionele begeleiding met wekelijkse training en de medische opvolging verschijn je perfect voorbereid aan de start.

Wie kan deelnemen als Anita?

• Je hebt of had borstkanker.
• Je bent sportief.
• Je bent gemotiveerd om je loopgrenzen te verleggen.
• Je daagt elke zaterdagmiddag op voor training op de atletiekpiste van Beveren.

Wanneer kun je niet deelnemen?

• Negatief advies na een sportmedische evaluatie
• Onvoldoende motivatie om deel te nemen aan het voorbereidingstraject

Jij kiest je afstand

Ga jij voor 5 km lopen? Of wil je 10 Miles tot een goed einde brengen? De keuze is aan jou. De trainingssessies vinden elke zaterdagmiddag plaats op de atletiekpiste van Beveren. Daarom zijn we in de eerste plaats op zoek naar deelnemers uit de regio Antwerpen of Noord-Oost-Vlaanderen. Trainer Rudi Frankinouille voorziet telkens 2 sessies: van 12.15 tot 13.30 u. of tussen 13.30 en 15 u.

Het trainen neem jij voor de rekening, maar verder leggen we je van voor de start tot na de finish in de watten. We voorzien naast de wekelijkse groepstrainingen ook medische keuring, loopuitrusting (waaronder een aangepaste sportbeha op maat van Anita), persoonlijke begeleiding en gratis deelname aan de Antwerp Ten Miles.

Zin om deel te nemen?

Schrijf je hier dan in en vertel in je motivatietekst waarom jij graag deelneemt.

We bezorgen je vervolgens per mail een vragenlijst, die je zorgvuldig invult. Die lijsten worden gescreend door GO2SPORT. Daarna volgen medische testen, om zeker te zijn dat de uitdaging jou op het lijf geschreven is. De 20 geselecteerde lotgenoten verschijnen ten slotte onderaan deze pagina.

Wil je meer info? Neem dan contact op via birgit@think-pink.be of 0468 30 50 05.

Praktisch

De startdag vindt plaats op zaterdag 9 december om 13 u. in Beveren (Klapperstraat 103). Alle trainingsdata en voorbereidingen worden je dan meegedeeld.

Toon je steun als buddy

Ben je geen lotgenoot en wil je de Anita’s steunen? Registreer je hier dan als buddy en loop 10 Miles voor Think-Pink.

Neem gratis deel en zamel fondsen in voor borstkankeronderzoek

Met je deelname steun je niet alleen alle Anita's en andere lotgenoten, maar geef je ook onderzoek rond borstkanker een duwtje in de rug.

Als deelnemer engageer je je om minstens €100 in te zamelen. Wie als buddy deelneemt aan de marathon zamelt € 200 in. Dat bedrag gaat naar het SMART Fonds. Via dit fonds steunt Think-Pink wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker.

We ondersteunen je graag bij deze fondsenwerving. Je krijgt een persoonlijke pagina op onze website, heel wat tips en je kunt ook gadgets bestellen bij ons om door te verkopen en zo geld in te zamelen. Ten slotte krijg je ook enkele leuke roze accessoires en op de dag zelf word je in de watten gelegd in onze stand. Zo kan je er terecht in de Delhaize comfort zone voor een hapje en een drankje en na de inspanning krijg je nog een deugddoende massage!

D-day: wanneer aan de start?

9 u. Antwerp Marathon (min. fondsenwerving € 200, inclusief inschrijvingsgeld van € 60)
11 u. Kids' Run 1,4 km (4 - 12 jaar)
12 u. Antwerp Short Run 5 km (min. fondsenwerving € 100, inclusief inschrijvingsgeld van € 18)
14.30 u. Antwerp 10 Miles (start in 3 “waves”: 14.30 u. – 15 u. – 15.30 u.) (min. fondsenwerving € 100, inclusief inschrijvingsgeld van € 28)

Sponsor deze actie

Loading...

Contacteer de organisator

Deelnemers

Sponsor een deelnemer

Sponsor een deelnemer van deze actie door hieronder te klikken op de deelnemer en de verdere stappen te volgen.
Tim Demuylder
Buddy
Zefyrin Hoornaert
Buddy
Anna Scheuvens
Buddy