nl | en | fr
 0
 

Ski for Think-Pink

 02/03/2018 - 11/03/2018

Geniet van een fantastische skivakantie in de Oostenrijkse sneeuw met SkiFriends en Think-Pink
en steun de strijd tegen borstkanker

Nassfeld, here we come!

Voor de vierde editie van Ski for Think-Pink verlaten we Italië en trekken we naar het Oostenrijkse Nassfeld!

We checken in het Franz Ferdinand Mountain Resort*** in en genieten van het prachtige skigebied Nassfeld - Hermagor op 1300 - 2000 m hoogte. Het gebied telt 110 km afdalingen: 30 km blauwe piste, 69 km rode piste en 11 km zwarte piste.

Roze reis in stijl

Het hotel ligt in het centrum van Hermagor, op 50 m van de lift. Het pas gerestaureerde hotel telt een cozy lounge met bar, een Finse sauna met stoombad en rustkamer, een zalig zonneterras, een biljarttafel, darts en tafeltennis. In de lobby is WiFi voorzien.

De moderne en lichte kamers hebben een tv, badkamer met douche en een droger voor je skibotten. We genieten van halfpension, met rijkelijke maaltijden in buffetvorm. En ook aan ontspanning na de inspanning is gedacht: het hotel heeft een eigen discotheek - perfect voor een Pink Party - en ook bij de piste is après-ski fun gegarandeerd :-).

Met de Pink Après-Ski, Pink Dinner, Pink Party en Think-Pinkgoodiebag voor elke deelnemer wordt dit een skireis die je niet mag missen!

Deze onvergetelijke skireis kost € 949 per persoon. Daarin is een skipas voor 6 dagen inbegrepen. Per deelnemer aan de Think-Pinkreis schenkt SkiFriends € 30 aan de strijd tegen borstkanker.

Schrijf je in!

Je vindt de link naar de Skifriends-website rechts op je scherm!

Sponsor deze actie

Contacteer de organisator

Website

Foto's