nl | en | fr
 0
 

oktober = borstkankermaand - Lintjescampagne 2017

 13/09/2017 - 31/10/2017

Ook in 2017 zorgen we in de oktobermaand voor meer sensibilisering rond borstkanker.
Adopteer een lintjesbox en steun de strijd tegen borstkanker!
Adopteer hier een lintjesbox of surf naar: bit.ly/lintjesbox2017

Oktober = borstkankermaand

Iedereen kent misschien iemand in zijn of haar omgeving die de strijd met borstkanker aangaat. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal samen onze schouders zetten onder preventie en bestrijding van de meest voorkomende kanker bij vrouwen.
Door deze lintjescampagne willen we enerzijds vrouwen stimuleren om zich tijdig te laten screenen op borstkanker. Anderzijds willen we een emotionele steun zijn voor alle lotgenoten die de strijd aangaan of lotgenoten herdenken die er jammer genoeg niet meer zijn.

Adopteer een lintjesbox!

Adopteer hier een lintjesbox of surf naar: bit.ly/lintjesbox2017
Het doel: zorgen voor meer sensibilisering door 5.000 lintjesboxen te verspreiden over het land. Iedereen kan vanaf midden september tot eind oktober een Think-Pinklintje kopen voor € 1. Door dit lintje op te spelden zorgen we samen voor sensibilisering en meer borstbewustzijn. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het SMART Fonds van Think-Pink dat innovatief wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker financiert.

De onderzoeken die gesteund werden met de lintjescampagne 2016 ontdek hier !

Think-Pink heeft jouw hulp nodig!

5000 lintjesboxen verspreiden over het land, dat kunnen we niet alleen. Ga langs bij je bakker, school, de apotheek, de wachtkamer van je dokter, je favoriete lingeriewinkel ... en overtuig hen om een lintjesbox te plaatsen. Laat ons weten hoeveel boxen jij kunt plaatsen. Wij sturen deze box(en) begin september naar je op.

Als Think-Pink ambassadeur vragen we jou om de lintjesboxen te plaatsen en de verkoop op te volgen. De opbrengst van de actie stort je nadien op de Think-Pink-rekening. De overgebleven lintjes stuur je na de actie gewoon op naar Think-Pink in een A4-enveloppe. Uiteraard ondersteunen we jou bij elke stap.

Klik hier en vind een antwoord op al je vragen in het algemeen overzicht!

Deze actie is kosteloos en zonder risico

Contacteer de organisator

Website