nl | en | fr
 0
 

Deelnemen met Think-Pink

Ook dit jaar is het mogelijk om deel te nemen aan de Antwerp 10 miles en tegelijk ook Think-Pink te steunen in de strijd tegen borstkanker.

Hiervoor schrijf je je in via onze website. Je hoeft geen inschrijvingskosten te betalen om mee te doen aan de wedstrijd, wij regelen alles voor jou. In ruil engageer je je als deelnemer om minstens €100 in te zamelen. De fondsen die hiermee ingezameld worden gaan naar het SMART Fonds. Via dit fonds steunt Think-Pink wetenschappelijk onderzoek naar de opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker.
Als deelnemer word je ondersteund bij deze fondsenwerving. Je krijgt een persoonlijke pagina op onze website, heel wat tips en je kunt ook gadgets bestellen bij ons om door te verkopen en zo geld in te zamelen.

Tenslotte krijg je ook enkele leuke roze accessoires en op de dag zelf word je in de watten gelegd in onze stand. Zo kan je er terecht in de Delhaize comfort zone voor een hapje en een drankje en na de inspanning krijg je nog een deugddoende massage!

Praktisch

Inschrijven kan via de knop rechts van deze tekst. Zorg dat je al je gegevens juist invult, zodat we je gemakkelijk kunnen contacteren.
Eenmaal geregistreerd, komt je persoonlijke pagina zo snel mogelijk online, je krijgt hiervan bericht.

Meer info? Mail naar info@runforthink-pink.be