17/04/2020

Think Pink België beschermt bevolking tegen COVID-19 met mondmaskerinitiatief

Het grote roze hart van Think Pink klopt in deze vreemde coronatijden voor iedereen die zorg nodig heeft. Daarom trekt Think Pink België de verkoop en distributie van stoffen mondmaskers op gang, geproduceerd door Think Pink Europe i.s.m een Italiaans-Belgisch bedrijf. Vanaf volgende week zullen ze dagelijks beschikken over 100.000 mondmaskers die door steden en gemeenten, bedrijven en particulieren, ziekenhuizen en zorgcentra, sportverenigingen en organisaties kunnen aangekocht worden om te verdelen onder hun inwoners, klanten, patiënten en leden. 80% van de opbrengst gaat naar Think Pink België en zo bescherm je niet alleen jezelf tegen COVID-19, maar draag je ook nog je steentje bij aan de preventie van en onderzoek naar borstkanker.

Bescherm jezelf en steun Think Pink

Borstkanker stopt niet. Ook niet in tijden van corona. Om de kwetsbare groep kankerpatiënten niet alleen nu bij te staan maar ook in de toekomst te kunnen blijven steunen, start Think Pink België met de verdeling en verkoop van stoffen, wasbare mondmaskers. Om kwetsbare groepen zoals ouderen en kankerpatiënten te helpen beschermen begint Think Pink Europe nu al massaal met de productie van mondmaskers en dit in samenwerking met een Italiaans-Belgisch bedrijf, met de hoop de schade die COVID-19 aanricht op die manier wel te kunnen indijken. Want wanneer we de draad van het dagelijkse leven binnen enkele weken hopelijk terug mogen oppikken, zullen niet enkel de kwetsbaren in onze maatschappij nood hebben aan mondmaskers. Ook in pretparken, op het openbaar vervoer, aan zee … zullen mondmaskers deze zomer een vertrouwd gezicht worden.

Enkele voorbeelden ter illustratie.

 

Gepersonaliseerde mondmaskers

Bij een bestelling vanaf 1.000 mondmaskers, kunnen deze bovendien gepersonaliseerd worden met het logo van jouw stad, bedrijf of organisatie, of met een gerichte boodschap. De gemeente Oudenburg uit West-Vlaanderen stapte als eerste stad in Vlaanderen mee in dit verhaal en bestelde voor haar inwoners maskers met daarop de boodschap ‘Oudenburg zorgt voor jou’.

Veiligheid binnen ieders handbereik

Door samen te werken met steden en gemeenten, bedrijven en particulieren, ziekenhuizen en zorgcentra, sportverenigingen en organisaties, wil Think Pink op relatief korte tijd zoveel mogelijk maskers bij mensen en gezinnen thuis hebben. Wanneer alle steden, bedrijven, ziekenhuizen en verenigingen hun inwoners,  medewerkers, patiënten, klanten en leden van een masker voorzien, kunnen we snel terug met z’n allen genieten van onze vrijheid. Met een verkoopprijs van € 2,49 per masker (inclusief btw), houdt Think Pink veiligheid trouwens binnen ieders bereik. 80% van de opbrengst gaat naar Think Pink België, een welgekomen bron van inkomsten voor een ngo die haar sponsorprojecten en activiteiten voor deze zomer één voor één gecanceld ziet.

Bestel nu

Bestel nu je mondmaskers

Meer info en bestellingen
  • Bestellingen tot 1.000 stuks: ga naar onze webshop
  • Bestellingen boven 1.000 stuks: neem contact op met Heidi Vansevenant, drijvende kracht en managing director van Think Pink België via account@think-pink.be