14/05/2020

Yoga for Think Pink powered by Decathlon

Coming soon

Anno 2020 kun je er niet meer omheen: yoga is overal. Van de ontspannende lessenreeks in het zaaltje om de hoek over de fotogenieke poses op exotische stranden tot de functionele hersteltrainingen van ons nationale elftal. Steeds meer mensen rollen dagelijks hun yogamatje uit. Niet verwonderlijk, want yoga is meer dan een sport. Regelmatig aan yoga doen zorgt voor mentale en fysieke ontspanning, voor kracht, flexibiliteit en rust. En laat die dingen nu net superbelangrijk zijn in de strijd tegen borstkanker. Heel wat lotgenoten die nog in behandeling zijn of die revalideren ervaren yoga als bijzonder. Daarom willen we samen met Decathlon onze schouders onder International Yoga Day zetten. 

Why?

Op 21 juni vieren we opnieuw International Yoga Day. De ideale gelegenheid om yoga extra in de kijker te zetten en toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk Belgen. Tijdens de week die voorafgaat aan deze speciale dag bieden Think Pink en Decathlon een unieke online yoga-ervaring aan. We willen zoveel mogelijk mensen aan het bewegen krijgen en tegelijkertijd geld inzamelen voor sportprojecten, waaronder yoga, tijdens en na kanker. 

What?

Tijdens de week van 15 tot en met 21 juni organiseren we een op en top Belgisch online yogafestival. In samenwerking met gepassioneerde yoga-instructeurs uit alle uithoeken van het land en het fitnessplatform LiveWorkouts.be brengen we een line-up van meer dan 28 lessen. We mikken op een inclusief en gevarieerd aanbod van lessen en stijlen. Iedereen kan deelnemen: de beginner die graag eens wil proeven van al het goede wat yoga te bieden heeft of de gevorderde yogi die wil deelnemen aan een heuse masterclass. Alles kan!

Heb je een vraag over een actie?
Febe Vandamme
Campaign manager