28/02/2020

International Yoga Day met Decathlon en Think Pink

Yoga voor iedereen

Anno 2020 kun je er niet meer omheen: yoga is overal. Van de ontspannende lessenreeks in het zaaltje om de hoek over de fotogenieke poses op exotische stranden tot de functionele hersteltrainingen van ons nationale elftal. Steeds meer mensen rollen dagelijks hun yogamatje uit. Niet verwonderlijk, want yoga is meer dan een sport. Regelmatig aan yoga doen zorgt voor mentale en fysieke ontspanning, voor kracht, flexibiliteit en rust. En laat die dingen nu net superbelangrijk zijn in de strijd tegen borstkanker. Heel wat lotgenoten die nog in behandeling zijn of die revalideren ervaren yoga als bijzonder. Daarom willen we samen met Decathlon onze schouders onder International Yoga Day zetten. 

Zet jouw yoga-evenement in de kijker dankzij ons gratis nationaal platform

Organiseer jij dit jaar een yoga-evenement? Registreer dan jouw idee op www.think-pink.be/yogaday en koppel jouw evenement aan de strijd tegen borstkanker. Ons doel? Een platform aanbieden met meer dan 100 acties georganiseerd over heel België. Registreer je actie en wij nemen contact op om te zien hoe we jou concreet kunnen ondersteunen bij de organisatie, communicatie en promotie. Wil je een handig overzicht van alle yoga-evenementen in jouw buurt? Raadpleeg dan zeker ons platform! 

Steun ons in de strijd tegen borstkanker

Alle yoga-events op ons platform zijn gratis, maar je kunt ons wel steunen door een leuke actie aan jouw yoga-evenement te koppelen. Verkoop onze toffe gadgets of vraag deelnemers om een vrije bijdrage te schenken via de actiepagina van jouw evenement. Alle acties, groot of klein, zijn welkom, want elke ingezamelde euro is een stapje dichter bij een wereld zonder borstkanker. De opbrengst van jouw actie stort je heel makkelijk op jouw actiepagina. 

Decathlon X Think Pink: meant to be

De missies van Decathlon en Think Pink sluiten naadloos op elkaar aan. Samen willen we zoveel mogelijk mensen aan het bewegen krijgen. Koop je dit jaar een yogamatje bij Decathlon, dan steun je Think Pink. In aanloop naar International Yoga Day organiseert Decathlon heel wat leuke yoga-events: een yogalunchbreak voor klanten en medewerkers, een yogasessie in het park of een yogareeks op dinsdagavond in de winkel na sluitingstijd. De totale opbrengst van onze samenwerking gaat naar specifieke projecten voor sporten met en na kanker en naar het SMART Fonds dat innovatief wetenschappelijk onderzoek financiert.


Oefen dus alvast die Omlaagkijkende Hond en hou ons yogaplatform in de gaten! 

Registreer je idee en bekijk alle yoga-acties
Heb je een vraag over een actie?
Febe Vandamme
Campaign manager