05/06/2024

Neem deel aan de Race for the Cure® tussen 21/09/24 en 03/11/24

De Race for the Cure® is het grootste sportevenement ter ondersteuning van de strijd tegen borstkanker in Europa. Think Pink roept iedereen op om in te schrijven en samen in beweging te komen. Zo willen we in het hele land een sterk signaal geven om zoveel mogelijk personen te sensibiliseren rond borstkanker, een ziekte die één op de acht vrouwen in België treft.

RACE FOR THE CURE®-EVENEMENTEN OVER HEEL BELGIË

Van 21 september tot en met 3 november 2024 biedt Think Pink België deelnemers van de Race for the Cure® de mogelijkheid om 3 km te wandelen of 5 km te lopen, alleen of in team. Over heel België worden verschillende races georganiseerd zodat iedereen kan deelnemen aan dit hartverwarmend evenement.

ROZE EN WITTE T-SHIRTS: EEN STERK SIGNAAL

Tijdens de Race for the Cure® wandelen of lopen personen die getroffen zijn door borstkanker in roze T-shirts, omringd door hun dierbaren en sympathisanten in witte T-shirts. Dankzij dit unieke concept van twee kleuren creëert Think Pink een sterke en herkenbare band in het hele land.

KOM IN BEWEGING VOOR BETERE ONDERSTEUNING

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan de Race for the Cure®

WORD TEAM CAPTAIN

Teams vormen het hart en de ziel van de Race for the Cure®. Motiveer je vrienden, familie en collega's om samen met jou deel te nemen. 

De Team Captain is de persoon die het team registreert. Deze persoon ontvangt een bevestigingsmail met een unieke code voor zijn/haar team. Deze code is nodig om wijzigingen aan te brengen op de teampagina (deelnemers toevoegen, informatie wijzigen…). De Team Captain kan de code delen met andere teamleden. Op deze manier kunnen andere mensen zich bij het team aansluiten.

Opgelet: je registratie wordt gevalideerd door onmiddelijke betaling op het moment van inschrijving. Het betalingsbewijs wordt per e-mail verzonden. Het enige wat je moet doen is bij je inschrijving aanduiden dat je een betalingsbewijs wenst te ontvangen. 

INSCHRIJVING

Inschrijven voor de Race for the Cure® kost 18 euro per persoon. Van 1 juni tot 15 augustus 2023 geniet je van een Early Bird-tarief van 16 euro. De prijs is inclusief het officiële Race for the Cure® 2024-T-shirt.

Het is belangrijk om bij de online inschrijving de juiste T-shirt maat door te geven. De T-shirt maat is indicatief en afhankelijk van de beschikbare voorraden ter plaatse.

Kinderen kunnen gratis deelnemen aan het evenement. Indien ze een T-shirt wensen is een betaalde inschrijving verplicht.

  • Als je je eigen parcours uitstippelt worden alle T-shirts vanaf half september per post naar de Team Captain opgestuurd.
  • Voor mensen die deelnemen aan een lokaal of nationaal evenement, kunnen de T-shirts ter plaatse worden opgehaald. De T-shirts worden niet per post opgestuurd.

Elke deelnemer krijgt een uniek startnummer. Je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen aan je startnummer. Personaliseer jouw startnummer op www.raceforthecure.eu, druk het papier af en speld het op tijdens jouw Race.

ONS DOEL: HET NOG BETER DOEN IN 2024!

Dankzij de aanwezigheid en de vrijgevigheid van de deelnemers kan Think Pink enerzijds wetenschappelijk onderzoek financieren en anderzijds haar dagelijkse steun voor mensen die getroffen zijn door borstkanker voortzetten. In 2023 namen 16.000 mensen deel aan dit evenement in België.

Samen tegen borstkanker. Let's go! #RFTC2024
Meer informatie en inschrijvingen
Neem deel aan een Race for the Cure®-evenement
Nationale Race for the Cure®
Lokale Race for the Cure®
Creëer een eigen parcours
Veelgestelde vragen
Contact

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via info@raceforthecure.be