08/05/2024

MOVE for Think Pink

Think Pink roept iedereen op om regelmatig te bewegen. Bewegen is niet alleen belangrijk om het risico op de ziekte te verminderen, maar zorgt er ook voor dat je sneller herstelt tijdens en na de behandeling. 

Zorgen voor jezelf, zowel fysiek als mentaal, is echt belangrijk. En een goede manier om dat te doen is door in beweging te blijven. Of je nu alleen sport, in groep, ter ontspanning, intensief, met regelmaat of eerder af en toe - het heeft sowieso een positief effect!

We lanceren op 1 juni 2024 de nieuwe campagne 'MOVE for Think Pink'. Kies een sport die je graag doet en werk samen met ons aan je fysieke en mentale gezondheid.

SAMEN BEWEGEN MET THINK PINK

Het doel van de MOVE for Think Pink-campagne is:

  • bewustwording creëren bij de deelnemers over de strijd tegen borstkanker;
  • zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen;
  • fondsen verzamelen om de projecten van Think Pink te ondersteunen.

Of je nu tennis, padel, hockey, yoga, pilates, basketbal, volleybal, zwemmen, zumba, spinning, aerobics, voetbal, fitness, handbal, atletiek, dans, judo of een andere sport beoefent, iedereen mag een eigen evenement organiseren ten voordele van Think Pink of deelnemen aan een een sportevenement bij jou in de buurt om de strijd tegen borstkanker te steunen.

De campagne loopt het hele jaar door! Je kunt dus zelf beslissen om je eigen actie te lanceren of deel te nemen aan een evenement van januari tot december!

ZOU JE GRAAG EEN ACTIE ORGANISEREN TEN VOORDELE VAN THINK PINK EN DE STRIJD TEGEN BORSTKANKER?

Wil je graag een steentje bijdragen aan dit fantastische project en MOVE for Think Pink zien groeien? Doe met ons mee en plan vanaf juni 2024 één of meerdere Think Pink-editie lessen in of organiseer je eigen evenement in de kleuren van onze organisatie.

Ons gemeenschappelijke doel? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen borstkanker en onze lotgenoten! Elke euro telt. Wij helpen jullie om meer visibiliteit te krijgen via onze website, sociale netwerken en ons promotiemateriaal.

Wens je meer informatie of heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje naar events@think-pink.be. Wij helpen je zo snel mogelijk verder en bezorgen jou alle informatie zodat je een persoonlijke actiepagina kunt aanmaken op onze site en de communicatie rond jouw actie van start kan gaan. 

Ik wil graag een sportevenement organiseren ten voordele van de strijd tegen borstkanker
WIL JE MEEDOEN AAN EEN 'MOVE FOR THINK PINK'-INITIATIEF?

Kies uit onderstaande lijst de sportieve activiteit die het beste bij jou past, doe mee en steun onze lotgenoten.

Wil je het uitproberen, wat stoom afblazen en plezier maken? Schrijf je dan in voor een MOVE for Think Pink-evenement bij jou in de buurt! 

Vind hier een Move for Think Pink-evenement bij jou in de buurt
In Vlaanderen

Coming soon! 

In Brussels

Coming soon! 

Meer info over MOVE for Think Pink
Samen staan we sterker!

Bedankt voor je deelname aan het MOVE for Think Pink-project en de steun in de strijd tegen borstkanker. Laten we samen meer dan ooit in beweging komen om fit te blijven of sneller te herstellen na een behandeling.