05/05/2023

Juni, de Yoga for Think Pink-maand

Op woensdag 21 juni vieren we International Yoga Day. Bewegen is een belangrijke preventiemaatregel, bevordert je herstel en verkleint je kans op herval. Daarom organiseert Think Pink in de maand juni opnieuw Yoga for Think Pink. Zo brengen we iedereen aan het bewegen en zamelen we fondsen in voor onze lotgenotenwerking

SAMEN BEWEGEN MET THINK PINK

Think Pink raadt iedereen, of men nu door de ziekte is getroffen of niet, sterk aan om regelmatig te bewegen. Bewegen is belangrijk om het risico op ziekte te voorkomen, maar ook om te herstellen van borstkanker. Wetenschappers zijn het erover eens: onvoldoende lichaamsbeweging verhoogt het risico op bepaalde ziektes, waaronder borstkanker. Helaas is in de westerse wereld een zittende levensstijl vaker regel dan uitzondering. Uit sommige studies blijkt dat 60 tot 70% van de bevolking niet genoeg aan lichaamsbeweging doet. 

Maar voor jezelf zorgen, voor je fysieke en mentale welzijn, is belangrijk. Om dit te bereiken is lichaamsbeweging een zeer effectief middel, of het nu individueel, collectief, ontspannend, intensief, regelmatig of occasioneel wordt beoefend.

WIL JE DEELNEMEN AAN EEN YOGALES?

Of je nu een beginner bent, een yogi of een ervaren yogini, neem deel aan één of meerdere yogalessen om onze lotgenoten in België te steunen.

Wil je het eens uitproberen, genieten van een rustig moment en plezier maken? Schrijf je in voor een yoga-evenement bij jou in de buurt en ontdek de voordelen van deze prachtige sport!

Vind hier een yoga evenement bij jou in de buurt
Provincie West-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen
Provincie Antwerpen
Provincie Vlaams-Brabant
BEN JIJ EEN YOGADOCENT?

Wil je graag een steentje bijdragen aan dit fantastische project en Yoga for Think Pink zien groeien? Plan één of meerdere Think Pink-editie lessen in of organiseer je eigen evenement in de kleuren van onze organisatie. Ons doel? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen borstkanker en onze lotgenoten! Elke euro telt. Wij helpen jullie om meer visibiliteit te krijgen via onze website, sociale netwerken en ons promotiemateriaal.

Wens je meer informatie? Neem gerust contact op met Maité via maite@think-pink.be. Wij bezorgen jou alle informatie zodat je een persoonlijke actiepagina kan aanmaken op onze site en de communicatie rond jouw actie van start kan gaan. 

Samen zijn we sterker!

We hopen op jullie steun te kunnen rekenen en samen iets moois te maken van Yoga for Think Pink.