01/06/2022

Juni is Yoga for Think Pink

Op 21 juni 2022 vieren we International Yoga Day. Samen met onze partner Decathlon rollen we in juni opnieuw onze matten uit tegen borstkanker. Dit jaar zetten we in op livelessen, in het échte leven. 

Yoga voor iedereen: beginners en ervaren yogi’s en yogini’s

Yoga toegankelijk maken voor iedereen, dat is in juni ons gedeelde doel. Misschien organiseert een yogadocent in jouw buurt wel een les voor Think Pink. Als dat het geval is, schrijf je dan in en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen. Met de opbrengst willen we yoga als revalidatie aanbieden in erkende borstklinieken in ons land. Want yoga is zoveel meer dan een sport. Bedankt om ons te helpen ons doel te bereiken.

Zin om te experimenteren, te verstillen en te genieten?

Kies je les en doe mee aan Yoga for Think Pink
Voor yogadocenten

Ben jij yogadocent? Vecht samen met ons tegen borstkanker en doe mee aan Yoga for Think Pink. Organiseer een speciale les voor Think Pink of vraag je leerlingen om voor een van jouw geplande lessen hun leukste roze outfit aan te trekken. Kleur je studio roze met ons gratis promomateriaal. Na de les kunnen je leerlingen een vrije bijdrage doen voor Think Pink. Overtuigd? Laat het ons weten en we publiceren jouw les op onze website.

Vraag je promomateriaal aan via maite@think-pink.be.

Registreer je Yoga for Think Pink-les
Yoga for Think Pink in jouw Decathlon-winkel

Nog op zoek naar een yoga-accessoire? Deze maand schenkt Decathlon vijf procent van de opbrengst van de verkoop van de ecodesign yogamat, riem, bolster en blok van het merk Kimjaly aan Think Pink. Ook dat is Yoga for Think Pink!

Ontdek alle Kimjaly-producten
To be continued

Dit is pas het begin. We willen graag het hele jaar door yogasessies aanbieden. Wil je deel uitmaken van dit project of ken je inspirerende yogadocenten die graag willen meewerken? Stuur een mailtje naar maite@think-pink.be en we houden je op de hoogte.

Namasté