Vrijwilliger

Word vrijwilliger bij Think Pink

Think Pink kan rekenen op de hulp van heel wat vrijwilligers. Ze zetten enthousiast hun schouders onder evenementen, zorgen voor vertalingen, verdelen folders, helpen zendingen de deur uit krijgen ... Hun hulp is van cruciaal belang om onze doelstellingen waar te maken. Daarvoor willen we hen van harte bedanken.

Aarzel niet, vul het formulier in en word Think Pink vrijwilliger!

Wil je ook een van de sfeervolle en dynamische evenementen van Think-Pink meemaken vanop de eerste rij? Werk je graag mee aan een actie of activiteit? Ook als je tijd beperkt is of je alleen vanop afstand kunt helpen, kun je voor ons veel betekenen. Eens je het formulier hebt ingevuld, contacteren wij je zo snel mogelijk.

Enkele vrijwilligers

Sinds oktober 2015 maak ik deel uit van de Think Pink familie. Ik kwam op dit idee toen één van mijn dochters kwam vertellen dat ze haar lange haren graag wou schenken aan de Geef om Haar actie van Think Pink. Een telefoontje met voorzitster Heidi overtuigde me nog meer om als vrijwilligster te helpen met de vertalingen voor deze campagne. Ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen aan de strijd tegen borstkanker, door op regelmatige basis mijn kennis en vaardigheden in te zetten. Ik help het team steeds met veel plezier en enthousiasme en ik vind het leuk om alle evenementen beter te leren kennen door de teksten te vertalen. Ik hoop dat ik Think Pink nog heel lang kan ondersteunen. Het is een organisatie met een ontzettend groot hart, onder leiding van enkele geweldige mensen !

Eline Vandemaele

Mijn eerste roze lintje heb ik helemaal in het begin gekocht in een bekende lingerie keten. Het heeft een tijdje aan mijn mobieltje gehangen. Waarom "Think Pink"? Omdat dit mijn manier is om een kaarsje te branden voor al de vrouwen met borstkanker. Wil je een sfeervol en dynamisch evenement van Think Pink meemaken? Heb je interesse om persoonlijk mee te werken aan één van onze acties of activiteiten? Vele handen maken licht werk, hoe beperkt je tijd maar is. Aarzel niet en kom bij het Think Pink vrijwilligers Team!

Chantal Dumortier