Run for Think Pink

Loop mee met Think Pink

Fleur jij op als je je loopschoenen aanbindt? Wil je graag meer lopen, maar heb je looppartners nodig als extra duwtje in de rug? Doe je graag iets aan je conditie, maar mis je net dat beetje motivatie? Word dan Think Pink RunSter en geniet van mooie looptochten in goed gezelschap. Want lopen is een pak leuker én motiverender als je samen in beweging komt!

Bewegen geeft leven
Waarom die nadruk op bewegen? Het is een belangrijke preventiemaatregel tegen borstkanker, én speelt een cruciale rol in herstel tijdens en na de behandeling. Bovendien geeft het na een borstkankerbehandeling of andere ziekte opnieuw vertrouwen in je lichaam. En het is natuurlijk ook heel leuk!

Run for Think Pink in heel België
Geef je conditie en gezondheid een boost en loop mee met onze Run Captains. Zij laten weten waar en wanneer een loopafspraak op het menu staat. En dan kies jij of je mee op pad gaat!

Maak kennis met onze Run Captains
Run Captains bereiden mooie parcours voor, en laten weten wanneer ze afspreken. Voorspelt het weerbericht een mooie avond? Beginnen jullie de dag eens extra goed met een leuke looptocht? Via de Facebookgroep Run for Think Pink en via e-mail laten Run Captains weten wanneer ze in Run for Think Pink-actie komen. Jij kunt altijd meelopen.

Loop je graag eens mee verder van huis? Dat kan ook: ga gerust in op de oproep van een Run Captain uit een andere regio en leer zo een nieuw parcours en nieuwe RunSters kennen. Een aanrader!

Hoe ver we lopen, is niet van tel. Wel dat we in beweging komen en genieten van lopen, buiten zijn én samen zijn.

Run for Think Pink

Deelnemen aan een Run for Think Pink evenement geeft je een concreet doel om voor te trainen. Mooi meegenomen: je neemt gratis deel aan de evenementen. Jij zamelt € 100 fondsen in voor het SMART Fonds dat innovatief en heel concreet wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financiert. En zo geef je de strijd tegen borstkanker extra snelheid.

Daarom legt Think Pink jou van voor de start tot na de finish in de watten met een hapje en drankje, Run for Think Pink T-shirt en deugddoende kuitmassage. Bovendien halen wij je startnummer voor je af en ligt alles voor je klaar in de Think Pink-tent!

Jouw voordelen als RunSter
  • Gratis registratie
  • Gratis ongevallenverzekering
  • Gratis buff
  • 10 % korting op alle loopkledij van Think Pink
  • Voordelen bij Think Pink-partners
  • Mooie, uitgestippelde routes
  • Neem deel bij jou in de buurt of sluit eens aan bij een andere regio
  • Tempo aangepast aan de groep
Schrijf je in en word RunSter!

Wil jij samen met Think Pink bewegen? Registreer je gratis en neem deel aan een Run for Think Pink evenement.