Bike for Think Pink

Op de fiets als Think Pink BikeSter

Hou je van fietsen, goed gezelschap en mooie fietstochten bij jou in de buurt zonder vaste afspraak? Fiets samen met vrouwen die net zoals jij gebeten zijn door de fietsmicrobe en word Think Pink BikeSter!

Vrouwen en fietsen: een geslaagde combinatie
Think Pink BikeSters fietsen samen in regionale groepjes onder leiding van enthousiaste Bike Captains. Want samen fietsen is leuker, en een pak motiverender. Zo geniet je maximaal van tijd voor jezelf op je fiets, zonder je vast te pinnen op een vast fietsmoment of een vaste regio.

Bewegen geeft (zin in het) leven
Waarom die nadruk op bewegen? Het is een belangrijke preventiemaatregel tegen borstkanker, én speelt een cruciale rol in herstel tijdens en na de behandeling. En het is natuurlijk ook heel leuk! Hoeveel kilometer we bij elke rit afleggen, is niet van tel. Wel dat we in beweging komen en genieten van fietsen, buiten zijn én samen zijn. Zorg ervoor dat je met een koersfiets of sportieve fiets (geen mountainbike) aan de start verschijnt, klaar om te genieten van een mooie rit.

Maak kennis met alle Bike Captains
Bike Captains bereiden mooie routes in de buurt voor, en laten weten wanneer ze afspreken. Wordt het mooi weer? Een feestdag of vrije middag? Via de Facebookgroep Bike for Think Pink en e-mail laten Bike Captains weten wanneer een rit plaatsvindt. Jij kunt altijd meerijden.

Heb je zin om eens een andere regio vanop je fiets te ontdekken? Geen probleem: sluit aan bij de oproep van een Bike Captain uit die regio en leer zo een nieuwe streek en nieuwe BikeSters kennen. Een aanrader!

Een Think Pink BikeSter is iemand die de grinta van een lotgenote belichaamt: niet opgeven, doorzetten en genieten van het leven.

Jouw voordelen als BikeSter
  • Gratis registratie
  • Gratis ongevallenverzekering
  • Gratis drinkfles
  • 10% korting op alle fietskledij van Think Pink
  • Voordelen bij Think Pink-partners
  • Mooie, uitgestippelde routes
  • Neem deel in je eigen regio of sluit eens aan bij een andere regio
  • Tempo aangepast aan de groep
Extra voordeel voor lotgenoten

Als lotgenote kun je een topfiets van Ridley in bruikleen krijgen in de aanloop naar een fietsevenement van Think Pink, of een andere sportieve uitdaging gekoppeld aan een inzamelactie voor Think Pink. Je kunt de fiets gebruiken tot 14 dagen na het evenement. Hierna beslis je of je de fiets aankoopt tegen kostprijs, of de fiets teruggeeft.

Meer info? Mail naar info@bikeforthink-pink.be.

Schrijf je in en word BikeSter bij Think Pink!

Wil jij samen met Think Pink bewegen? Registreer je gratis en neem deel aan een Bike for Think Pink-evenement.