Inloophuizen

Hieronder vind je een lijst van alle inloophuizen in Vlaanderen. De deur van deze inloophuizen staat altijd voor je open. Er is plaats voor een goede babbel, een luisterend oor, fijne en interessante activiteiten.
Bij onderstaande inloophuizen kunnen alle kankerpatiënten en hun omgeving terecht. Weet wel dat de grootste groep gasten borstkankerpatiënten zijn. Vind je geen inloophuis in jouw buurt? Misschien is er wel een lotgenotengroep dichtbij waar je terecht kunt.

West-Vlaanderen
Fika Huis

In Fika huis  is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Het Fika huis is er voor iedereen die geconfronteerd wordt met verlies van gezondheid. Bij jezelf of binnen je omgeving.

Adres:

Molengeleed 2
8000 Brugge

Contacteer het Majin Huis:

Oost-Vlaanderen
Het Maijin Huis

In het Majin Huis is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Lotgenoten, hun omgeving en nabestaanden krijgen een warm welkom. 

Adres:

Sint-Elisabethplein 7
9000 Gent

Contacteer het Majin Huis:

Huyse Nestelt

In Huyse Nestelt is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Lotgenoten, hun omgeving en nabestaanden krijgen een warm welkom. 

Adres:

Roze 150
9900 Eeklo

Contacteer Huyse Nestelt

Villa Zomernest

Villa Zomernest is een open huis voor iedereen die herstelt van kanker en voor de mensen die hen graag zien. Je kan gewoon even binnenspringen, inschrijven voor een activiteit of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. 

Adres:

Kwakstraat 13
9830 Sint-Martens-Latem

Contacteer Villa Zomernest

Antwerpen
A toch of rose

Bij A toch of Rose  is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Lotgenoten, hun omgeving en nabestaanden krijgen een warm welkom. 

Adres:

Rijkenhoek 6
2880 Bornem

Contacteer A toch of Rose

Allegria Herentals

Bij Allegria Herentals t is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Lotgenoten, hun omgeving en nabestaanden krijgen een warm welkom. 

Adres:

Nonnenstraat 12
2200 Herentals

Contacteer Allegria Herentals

Allegria Mol

Bij Allegria Mol  is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Lotgenoten, hun omgeving en nabestaanden krijgen een warm welkom. 

Adres:

Gasthuisstraat 14
2500 Mol

Contacteer Allegria Mol

Allegria Turnhout

Bij Allegria Turnhout is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Lotgenoten, hun omgeving en nabestaanden krijgen een warm welkom. 

Adres:

Stationstraat 60-62
2300 Turnhout

Contacteer Allegria Turnhout

Casa Callenta

Bij Casa Callenta is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Lotgenoten, hun omgeving en nabestaanden krijgen een warm welkom. 

Adres:

Zwembadweg 5
2930 Brasschaat

Contacteer Casa Callenta:

Huis Klaas

Bij Huis Klaas  is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Patiënten die aan kanker lijden, kunnen hier ook kosteloos terecht voor kleding, interieur, speelgoed en hebbedingetjes.

Adres:

Huis Klaas vzw
Sint-Vincentiusstraat 12
2018 Antwerpen

Contacteer Huis Klaas

Limburg
Huis Erika Thijs

Bij Huis Erika Thijs is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Lotgenoten, hun omgeving en nabestaanden krijgen een warm welkom. 

Adres:

Villerspark 5
3500 Hasselt

Contacteer Huis Erika Thijs

Inloophuis Limani

Bij inloophuis Limani is er plaats voor ondersteuning, een luisterend oor, versterkende activiteiten en lotgenotencontact. Lotgenoten, hun omgeving en nabestaanden krijgen een warm welkom. 

Adres:

Rijksweg 291 B1
3630 Maasmechelen

Contacteer inloophuis Limani

Vlaams-Brabant