nl  |  en  |  fr
  
 0

Smart Fonds


België is wereldkampioen borstkanker. Toch is het voor onderzoekers van bij ons die innovatieve wetenschappelijke projecten opzetten rond borstkanker, vaak moeilijk om aan de nodige financiële middelen te geraken. Op kleine en middelgrote schaal wordt gezocht naar nieuwe methodes op het vlak van screening, behandeling en nazorg.

Ook nieuwe combinaties van bestaande behandelmethodes die elkaars werking kunnen versterken, zijn een groeiend onderzoeksdomein. Projecten die voor een grote doorbraak zouden kunnen zorgen, maar waarvan het succes op voorhand niet vaststaat, vinden vandaag echter nauwelijks financiers.

Het SMART Fonds steunt innovatief onderzoek in België. De projecten die in aanmerking komen, moeten ‘SMART’ zijn:

  • Specifiek
  • Meetbaar
  • Acceptabel
  • Realistisch
  • Tijdsgebonden

Think-Pink geeft met het SMART Fonds beloftevolle projecten een unieke kans. Zo kunnen ze op relatief korte termijn een verschil betekenen in het leven van honderdduizenden vrouwen.

Geef jij innovatief onderzoek naar borstkanker graag een duwtje in de rug? Steun dan het SMART Fonds van Think-Pink en geef zo samen borstkanker geen kans meer. 

Je kunt het SMART Fonds steunen door een gift te doen op het rekeningnummer van vzw Think-Pink  - 001-5758752-35.  Je ontvangt een fiscaal attest (45% belastingaftrek) voor elke gift vanaf 40 euro. Wens je een bijzondere inspanning te leveren of heb je vragen? Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek: info@think-pink.be.

aanmelden
met je Think-Pink account

contact
partner worden
team
algemene voorwaarden
privacy policy

        

vzw Think-Pink
Researchdreef 12
1070 Brussel
info@think-pink.be

BTW BE 0810.893.274
IBAN BE57 0015 7587 5235
BIC GEBABEBB

Alle prijzen zijn incl. BTW tenzij anders vermeld.