nl | en | fr
 0
 

 

Share your Care Fonds

Het Share your Care Fonds ondersteunt lotgenoten die getroffen worden door borstkanker en helpt hen tijdens de moeilijkste periode van hun leven.

Via een kleine attentie, een poetsbeurt, een dag die alleen in het teken staat van genieten of een teken van steun het leven met of na borstkanker wat makkelijker maken: dat is de doelstelling. Elke lotgenoot verdient een extra duwtje in de rug, een gebaar dat laat voelen dat ze er niet alleen voor staat. Jij kunt ook een zetje geven!

Hoe gaat alles in zijn werk?

Het Share your Care Fonds voorziet in enkele attenties die je kan aanvragen voor je vriendin, echtgenote, tante, moeder, bazin, collega… Je hoeft je geen zorgen te maken over de kostprijs en alles wordt door het fonds geregeld.

Via onderstaand formulier kun je ons alle gegevens van jouw kandidate bezorgen. Vertel ons ook in maximum 10 zinnen waarom zij een attentie verdient.

Je mag ons je verhaal en alle nodige gegevens ook via de post bezorgen: Think-Pink vzw, Researchdreef 12, 1070 Brussel.

Lijst met mogelijke attenties

  • Zeg het met bloemen. Een speciaal Think-Pinkboeket van Gift.be aan huis geleverd.
  • Think-Pink cadeaumand: een verrassend pakket met leuke en mooie Think-Pinkproducten.
  • Een gezellig etentje. Misschien een ideaal moment om nieuwe plannen voor de toekomst te maken?
  • Even weg van alles stress: jouw kandidate geniet van een uitstap die haar op het lijf geschreven is, van een ritje in een paardenkoets tot een daguitstap met vriendinnen.