nl | en | fr
 0
 

 

Share your Care Fonds

Samsung Mobile stond in België mee aan de wieg van de borstkankercampagne Think-Pink. Sinds de start in 2007 doneerde Samsung reeds meer dan 500.000 euro en werden veel vrouwen geholpen. Maar de strijd is nog steeds niet gestreden, het werk is nog niet gedaan. Daarom slaan Samsung en vzw Think-Pink de handen ook vandaag in elkaar, onder het motto Share your Care.

Het Share your Care Fonds ondersteunt vrouwen die getroffen worden door borstkanker en helpt hen tijdens de moeilijkste strijd van hun leven. Via een kleine attentie, een poetsbeurt of een teken van steun het leven met of na borstkanker wat makkelijker maken: dat is de doelstelling. Elke patiënte verdient een extra duwtje in de rug om de strijd vol te houden. Jij kan ook een zetje geven!

Hoe gaat alles in zijn werk?

Het Share your Care Fonds voorziet in enkele attenties die je kan aanvragen voor je vriendin, echtgenote, tante, moeder, bazin, collega… Je hoeft je geen zorgen te maken over de kostprijs en alles wordt door het fonds geregeld.

Via onderstaand formulier kun je ons alle gegevens van jouw kandidate bezorgen. Vertel ons ook in maximum 10 zinnen waarom zij een attentie verdient. Elke maand worden 20 vrouwen uitgekozen die mogen genieten van een van onze leuke attenties.

Je mag ons je verhaal en alle nodige gegevens ook via de post bezorgen: Think-Pink vzw, Researchdreef 12, 1070 Brussel.

Lijst met mogelijke attenties

  • Zeg het met bloemen. Een speciaal Think-Pink boeket aan huis geleverd.
  • Think-Pink cadeaumand: een verrassend pakket met leuke en mooie Think-Pink producten.
  • Poets- en huishoudhulp. Een professionele poetshulp van Partena Ziekenfonds komt het huis van je kandidate spik en span maken.
  • Een gezellig etentje. Misschien een ideaal moment om nieuwe plannen voor de toekomst te maken?
  • Even weg van alles stress: jouw kandidate mag zich samen met een vriendin laten verwennen in een beauty en wellness salon in haar buurt.