nl | en | fr
 0
 

Lintjescampagne 2017 sector: Lingeriezaken

 01/10/2017 - 31/10/2017

Ook in 2017 zorgen we in de oktobermaand voor meer sensibilisering rond borstkanker.
Ook de lingeriewinkels in België bundelen hun krachten samen met Van de Velde en steunen zo deze lintjescampagne!

Oktober = borstkankermaand

Iedereen kent misschien iemand in zijn of haar omgeving die de strijd met borstkanker aangaat. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal samen onze schouders zetten onder preventie en bestrijding van de meest voorkomende kanker bij vrouwen.
Door deze lintjescampagne willen we enerzijds vrouwen stimuleren om zich tijdig te laten screenen op borstkanker. Anderzijds willen we een emotionele steun zijn voor alle lotgenoten die de strijd aangaan of lotgenoten herdenken die er jammer genoeg niet meer zijn. Van de Velde bundelt samen met vele lingeriezaken in België de krachten in de strijd tegen borstkanker.

Adopteer een lintjesbox voor jouw lingeriewinkel!

Heb je een lingeriewinkel? Adopteer dan hier een lintjesbox of surf naar: bit.ly/lintjesbox2017. Duid daarbij de sector "Lingeriewinkels" aan.
Het doel: zoveel mogelijk lintjes verkopen met onze sector. Iedereen kan vanaf midden september tot eind oktober een Think-Pinklintje kopen voor € 1. Door dit lintje op te spelden zorgen we samen voor sensibilisering en meer borstbewustzijn. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het SMART Fonds van Think-Pink dat innovatief wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker financiert.

De onderzoeken die gesteund werden met de lintjescampagne 2016 ontdek je hier !

Deze actie is eenvoudig, kosteloos en zonder risico

Van de Velde

Met zijn sterke merken, PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda, is Van de Velde één van de wereldleiders in de lingerie, badmode en sportswear. Onze missie is elke vrouw de ultieme persoonlijke paskamerervaring bieden. Onze langetermijnstrategie is gebaseerd op het bouwen van merken rond de Lingerie Styling paskamerfilosofie, die pasvorm, stijl en mode samenbrengt.

Sponsor deze actie

Loading...

Contacteer de organisator

Website

Foto's