nl | en | fr
 0
 

Think-Pink 10 YEARS @Ancienne Belgique

 21/09/2017 - 21/09/2017

Think-Pink wordt 10 jaar en dat vieren we met een niet-te-missen feest in de Brusselse Ancienne Belgique (AB). Zet jouw HERO in de bloemen en kom zelf ook mee feesten!

Line-up: Scala met Koen Buyse (Zornik) en Regi.
Ticket: € 30
Duoticket: € 60
Groepsticket (50 tickets): € 1.500

Line-up: SCALA - KOEN BUYSE - REGI

Wat?

Op donderdag 21 september blazen we 10 kaarsjes uit en dat willen we vieren. Al 10 jaar strijdt Think-Pink tegen borstkanker voor én dankzij ontelbare Think-Pink HEROES. Daarom nodigen we hen graag uit voor een onvergetelijke avond in de Brusselse Ancienne Belgique (AB) op donderdag 21 september.

Wie is een HERO?

HEROES zijn alle lotgenoten, hun geliefden die elke dag voor hen klaarstaan, het buurmeisje dat haar staart schenkt aan het Geef om Haar Fonds, de nonkel die helpt klussen, de collega die je steeds een aanmoedigend sms'je stuurt, je dokter, verpleegkundige, sociaal assistent, onze deelnemers van de Bike, Run , Walk of Ski for Think-Pink, je huishoudhulp en ga zo maar door. Allemaal dragen ze hun steentje bij in de strijd tegen borstkanker. Elk van hen verdient het om eens extra in de bloemen gezet te worden!

Nodig jouw Think-Pink Hero uit!

Ken of ben je een lotgenoot en wil je jouw HERO in de bloemen zetten? Verras haar of hem dan met een ticket voor deze onvergetelijke avond.

Stap 1: Koop je TICKETS

Bestel via deze pagina jouw ticket en/of het ticket voor jouw HERO.
Je hebt 5 mogelijkheden die je rechts op deze pagina terugvindt:

1. Koop een duoticket voor jou en je HERO
Prijs: € 60

2. Koop een ticket voor jouw HERO
Prijs: € 30

3. Koop een individueel ticket
Prijs: € 304. Koop een ticket voor een Hero die je niet kent.
Wil jij een HERO die je niet kent verrassen met een onvergetelijke avond? Dan kan! Think-Pink brengt haar of hem op de hoogte van jouw prachtige gebaar van zodra je dit ticket gekocht hebt.
Prijs: € 30

5. Koop een groepsticket (voor 50 HEROES)
Wil je meer dan 1 HERO ondersteunen? Nodig je als bedrijf graag HEROES uit? Bestel dan een groepsticket of contacteer ons via events@think-pink.be.
Prijs: € 1.500

Stap 2: Activeer je ticket op de website van de Ancienne Belgique

OPGELET!

Vergeet zeker niet je ticket te activeren op de website van de Ancienne Belgique. Pas na jouw activatie is je ticket geldig!!

Zodra wij de betaling ontvangen hebben, sturen we jou een mail met jouw activatiecode en de link naar de website van de Ancienne Belgique, waar je jouw ticket kunt valideren. Je e-ticket wordt daarna naar je verstuurd.

Opgelet: op de website van de AB hoef je niet meer te betalen voor je ticket, want dat doe je via de website van Think-Pink. Daarom staat er in de bestelmodule van de AB dat het om een gratis ticket gaat.

Praktische info

Line-up: SCALA met KOEN BUYSE (Zornik) en DJ REGI

Deuren vanaf: 19.30 u.
Start show: 20.30 u.
Einde show: 22.30 u.
Afterparty


Praktische info over openbaar vervoer en parking vind je hier:
Website AB


Contacteer de organisator

Foto's