nl | en | fr
 0
 

Lintjescampagne 2017 sector: KAPPERS

 14/09/2017 - 31/10/2017

Ook in 2017 zorgen we in de oktobermaand voor meer sensibilisering rond borstkanker.
Alle kappers in het land bundelen hun krachten en steunen samen deze lintjescampagne!

Oktober = borstkankermaand

Iedereen kent misschien iemand in zijn of haar omgeving die de strijd met borstkanker aangaat. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal samen onze schouders zetten onder preventie en bestrijding van de meest voorkomende kanker bij vrouwen.
Door deze lintjescampagne willen we enerzijds vrouwen stimuleren om zich tijdig te laten screenen op borstkanker. Anderzijds willen we een emotionele steun zijn voor alle lotgenoten die de strijd aangaan of lotgenoten herdenken die er jammer genoeg niet meer zijn.
Met alle kappers samen bundelen we onze krachten, samen proberen we zoveel mogelijk fondsen in te zamelen voor het SMART Fonds van Think-Pink dat wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financiert.

Adopteer een lintjesbox als kapper!

Ben je een kapper? Adopteer dan hier een lintjesbox of surf naar: bit.ly/lintjesbox2017.
Het doel: zoveel mogelijk lintjes verkopen met onze sector. Iedereen kan vanaf midden september tot eind oktober een Think-Pinklintje kopen voor € 1. Door dit lintje op te spelden zorgen we samen voor sensibilisering en meer borstbewustzijn. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het SMART Fonds van Think-Pink dat innovatief wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker financiert.

De onderzoeken die gesteund werden met de lintjescampagne 2016 ontdek hier !

Deze actie is kosteloos en zonder risico

Sponsor deze actie

Loading...

Contacteer de organisator

Website

Foto's