nl | en | fr
 0

Race for the Cure Brussels 2017

 10/09/2017 - 10/09/2017

6 km lopen of 3 km wandelen
Individuele inschrijving: € 12
Inschrijving in groep (min. 10 pers.): € 10
Daginschrijving: € 15
Gratis voor kinderen jonger dan 10 jaar

Schrijf je nu al in of registreer als Team Captain!

2 Deelnemers

Wat?

Race for The Cure is wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Dit sportieve samenkomen werd voor het eerst in 1983 door Susan G. Komen in Dallas georganiseerd met 800 deelnemers. Vandaag 30 jaar later, nemen er jaarlijks anderhalf miljoen mensen deel in meer dan 100 steden in 10 landen!

Tijdens deze dag worden in Brussel de lotgenoten gevierd. Het is een moment voor hen om samen te komen en hun ervaringen te delen. Er is voor hen een afzonderlijke ruimte beschikbaar waar zij van een massage, een welkomstdrankje, een brunch en andere verrassingen kunnen genieten.

De Race for The Cure is vooral een wandeltocht (3km) en een looptocht (6 km). Daarnaast wordt ook een groot dorp opgetrokken. De hele dag is gevuld met animatie en intense emoties.

Word Team Captain

Wil je graag vrienden, familie, collega’s motiveren om mee te doen? En ben je ervan overtuigd dat je minstens een groepje van 10 personen kan verzamelen om samen deel te nemen? Registreer je dan vandaag nog als Team Captain!

Hoe ga je te werk?

1. Registreer je als Team Captain door te klikken op de knop aan de rechterkant.
2. Kies een flitsende teamnaam en vul jouw persoonlijke gegevens in.
3. Hou alvast een lijstje bij van de mensen die zich in jouw team willen inschrijven met hun naam, geboortedatum en T-shirtmaat (S,M, L, XL). Wij bezorgen je zo snel mogelijk de nodige info om verder aan te slag te gaan!

Enkele tips om teamleden te ronselen!

• Vraag onze flyers en affiches en deel deze massaal uit binnen je eigen netwerk (vanaf januari)
• Stuur een gemotiveerde mail of brief naar iedereen die je kent, we bezorgen je met veel plezier enkele voorbeelden.
• Heb je graag dat een van onze medewerkers uitleg komt geven over de Race for the Cure binnen jouw bedrijf/organisatie? Neem dan contact via info@raceforthecure.be en we kijken wat er mogelijk is!

Waarom inschrijven in team?

• Je betaalt slechts €10 per persoon.
• Jullie T-shirts liggen klaar in 1 pakket bij de inschrijvingsstand, klaar om afgehaald te worden door de Team Captain.
• Voor teams vanaf 50 personen, voorzien wij een tentje/ruimte waar je kan verzamelen met je groep, T-shirts kan uitdelen …

Individueel inschrijven

Individueel inschrijven kan voor de prijs van €12 per persoon. Kinderen tot 10 jaar kunnen gratis deelnemen. Klik snel op de knop hiernaast en wees nu al zeker van je deelname!

Praktische info

In de deelnameprijs is een Race for the Cure T-shirt inbegrepen, geef bij je inschrijving de juiste maat door. Als lotgenote krijg je (indien gewenst) een roze T-shirt. Alle andere deelnemers krijgen een witte T-shirt.

Ook honden zijn welkom op de Race! Inschrijven hiervoor is niet nodig.

Contacteer de organisator

Deelnemers

Never give up !
Team Captain