.
Totaal goederen   0
Afrekenen
.
.
. .
.
.
Dit artikel is niet (meer) beschikbaar.
.
.
.

wie is Think-Pink?

Think-Pink is de nationale borstkankercampagne.

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing.

Via onze website, folders, persberichten, activiteiten, evenementen en doelgerichte acties gedurende het hele jaar, vraagt Think-Pink meer aandacht voor borstkanker in het algemeen en voor het belang van screeningsmammografie in het bijzonder.

bezoek onze andere websites

Bezoek ook www.runforthink-pink.be voor onze loopevenementen, www.bikeforthink-pink.be voor onze fietsevenementen en www.walkforthink-pink.be voor onze wandelevenementen!

BEOORDEEL ONZE SHOP OP BESLIST.BE

beoordeel ons

Think-Pink steunen?

» In onze online shop kun je leuke Think-Pink producten kopen om ons te steunen.

» Heb je er al eens aan gedacht om zelf een evenement te organiseren of om vrijwilliger te worden?

» Je kunt vzw Think-Pink en de strijd tegen borstkanker ook steunen door een bijdrage te storten op rekeningnummer 001-5758752-35 (IBAN BE57 0015 7587 5235 - BIC GEBABEBB) of maandelijks een kleine bijdrage te leveren door middel van een bestendige opdracht. Meer info

» Schenkingen en legaten zijn uiteraard een grote hulp voor onze organisatie. Als je onze bewustmakingscampagne tegen borstkanker belangrijk vindt, kan je vzw Think-Pink in uw testament opnemen. Alle informatie vindt u op de website van testament.be.


inschrijven
.
.
.
. info@think-pink.be  |  voorwaarden & privacy  |  links  |  powered by duotix  |   |  Inloggen .
.