.
Totaal goederen   0
Afrekenen
.
.
. .
.
.
5de editie Race for the Cure in Antwerpen

5de editie Race for the Cure in Antwerpen

Grootste evenement wereldwijd in de strijd tegen borstkanker

Auteur: Think-Pink/vrijdag 5 juli 2013/Categorieën: algemeen, move, run for think-pink

Op zondag 29 september gaat de 5de editie van de Race for the Cure te Antwerpen door. De Race bestaat uit 6 km lopen of 3 km wandelen voor mensen van alle leeftijden en van elk fitness-niveau. De deelnemers vieren er hun overwinning op borstkanker, steunen diegenen die nog altijd tegen de ziekte vechten en herdenken iedereen die aan borstkanker overleden is.  

Voor, tijdens en na de Race kan iedereen terecht in het evenementendorp aan de gedempte Zuiderdokken. Hier voorzien Think-Pink en haar partners de aanwezigen van informatiestandjes, een bar, een brunch en tal van animaties.  “We hopen op deze jubileumeditie 6.000 personen aan de start te mogen verwelkomen” zegt Heidi Vansevenant, voorzitter van organisator vzw Think-Pink.  “Voor veel lotgenoten en hun familie is de Race for the Cure een evenement om naar uit te kijken. Ze voelen zich door de massale opkomst enorm gesteund in hun strijd tegen borstkanker. En daar is het ons net om te doen. We zijn nog op zoek naar zo veel mogelijk ambassadeurs en ambassadrices, die een groep vormen om zich samen in te schrijven en als groep te lopen en wandelen. Bedrijven, verenigingen of gewoon onder familie en vrienden. Het groepsgevoel is voor de lotgenoten enorm belangrijk op de Race for the Cure” aldus Heidi Vansevenant.

Inschrijven vooraf verzekert je alvast van het Race T-shirt. De loop gaat door om 11u en de wandeltocht start om 11u45. Iedereen is welkom aan de Waalse Kaai vanaf 9u voor tal van activiteiten. Vanaf 12u heeft u ook de mogelijkheid om lekker en gezond te brunchen in het evenementendorp. Vooraf inschrijven voor het evenement en de brunch kun je via www.raceforthecure.be. De presentatie is in handen van ex-Miss België, Justine De Jonckheere.

 

Print

Aantal keer bekeken (1729)/Reacties (0)

Reactie toevoegen

Name:
Email:
Reactie:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Reactie toevoegen
.
.
.

wie is Think-Pink?

Think-Pink is de nationale borstkankercampagne.

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing.

Via onze website, folders, persberichten, activiteiten, evenementen en doelgerichte acties gedurende het hele jaar, vraagt Think-Pink meer aandacht voor borstkanker in het algemeen en voor het belang van screeningsmammografie in het bijzonder.

bezoek onze andere websites

Bezoek ook www.runforthink-pink.be voor onze loopevenementen, www.bikeforthink-pink.be voor onze fietsevenementen en www.walkforthink-pink.be voor onze wandelevenementen!

 


Think-Pink steunen?

» In onze online shop kan u producten en leuke gadgets van onze bedrijvenpartners kopen. Een deel van deze opbrengst gaat steeds naar Think-Pink.

» Al eens aan gedacht om zelf eens een evenement te organiseren of om vrijwilliger te worden? enkele tips »

» U kan vzw Think-Pink en de strijd tegen borstkanker ook steunen door een bijdrage te storten op rekeningnummer 001-5758752-35 (IBAN BE57 0015 7587 5235 - BIC GEBABEBB) of maandelijks een kleine bijdrage leveren door middel van een bestendige opdracht. meer info »

» Schenkingen en legaten zijn uiteraard een grote hulp voor onze organisatie. Als u onze bewustmakingscampagne tegen borstkanker belangrijk vindt, kan u vzw Think-Pink in uw testament opnemen. Alle informatie vindt u op de website van testament.


inschrijven
.
.
.
. info@think-pink.be  |  voorwaarden & privacy  |  links  |  powered by duotix  |   |  Inloggen .
.