.
Totaal goederen   0
Afrekenen
.
.
. .
.
.
Veritas de nieuwe Think-Pink collectie

Veritas de nieuwe Think-Pink collectie

Details die het verschil maken

Auteur: Think-Pink/woensdag 17 april 2013/Categorieën: acties

Veritas is één van de bedrijven die samen met Think-Pink z’n schouders zet onder de strijd tegen borstkanker. Elk jaar wordt er een nieuwe Think-Pink-collectie ontworpen, die exclusief in de Veritas-filialen te koop is. Per aankoop van een accessoire uit deze reeks, schenkt Veritas een deel van de opbrengst aan Think-Pink.
Dubbel leuk: jij kan naar hartelust je outfits upspicen met hippe hebbedingen en het geld gaat naar een goed doel!

 

‘BLIJ DAT IK MIJN SJAALTJE KAN BIJDRAGEN!’


Kristel Peeters werkt als Product Manager bij Veritas op de aankoopdienst. De sjaals die je in de winkel vindt, zijn haar verdienste:
zij schuimt beurzen af op zoek naar de beste materialen en leveranciers. ‘Ik kende de organisatie Think-Pink al van onze vorige samenwerkingen, maar ontmoette voorzitter Heidi Vansevenant en communicatieverantwoordelijke Jurgen Vanpraet pas onlangs persoonlijk op één van hun events. Hun gedrevenheid en de passie waarmee ze zich dagelijks inzetten in de strijd tegen borstkanker, heeft me geraakt. Ik was al blij dat we met Veritas dit goede doel mee ondersteunden, maar nu ik hun bezieldheid heb gevoeld, ben ik nog blijer met onze samenwerking. De sjaals die ik dit jaar voor Think-Pink heb toegevoegd aan de collectie, hebben dus voor mij een nog specialere betekenis. Ik hoop oprecht dat we met de opbrengst een nog grotere ondersteuning kunnen leveren aan de strijd tegen
borstkanker. En… ik ben stiekem wel een beetje trots dat ik op deze manier ook mijn steentje – of moet ik zeggen sjaaltje – kan bijdragen. Ik hoop dat jullie de nieuwe collectie mooi vinden!’ 

De nieuwe collectie is verkrijgbaar in de Think-Pink Webshop en in elk Veritas-filiaal

 
Op www.veritas.be vind je creatieve ideeën, inspiratie om zelf aan de slag te gaan en natuurlijk ook alle fi lialen. Zo weet jij welke Veritas-winkel het dichtst bij jou in de buurt is. Je kan Veritas ook volgen op facebook, pinterest en twitter.

Print

Aantal keer bekeken (3446)/Reacties (0)

Reactie toevoegen

Name:
Email:
Reactie:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Reactie toevoegen
.
.
.

wie is Think-Pink?

Think-Pink is de nationale borstkankercampagne.

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing.

Via onze website, folders, persberichten, activiteiten, evenementen en doelgerichte acties gedurende het hele jaar, vraagt Think-Pink meer aandacht voor borstkanker in het algemeen en voor het belang van screeningsmammografie in het bijzonder.

bezoek onze andere websites

Bezoek ook www.runforthink-pink.be voor onze loopevenementen, www.bikeforthink-pink.be voor onze fietsevenementen en www.walkforthink-pink.be voor onze wandelevenementen!

 


Think-Pink steunen?

» In onze online shop kan u producten en leuke gadgets van onze bedrijvenpartners kopen. Een deel van deze opbrengst gaat steeds naar Think-Pink.

» Al eens aan gedacht om zelf eens een evenement te organiseren of om vrijwilliger te worden? enkele tips »

» U kan vzw Think-Pink en de strijd tegen borstkanker ook steunen door een bijdrage te storten op rekeningnummer 001-5758752-35 (IBAN BE57 0015 7587 5235 - BIC GEBABEBB) of maandelijks een kleine bijdrage leveren door middel van een bestendige opdracht. meer info »

» Schenkingen en legaten zijn uiteraard een grote hulp voor onze organisatie. Als u onze bewustmakingscampagne tegen borstkanker belangrijk vindt, kan u vzw Think-Pink in uw testament opnemen. Alle informatie vindt u op de website van testament.


inschrijven
.
.
.
. info@think-pink.be  |  voorwaarden & privacy  |  links  |  powered by duotix  |   |  Inloggen .
.